Otto-Brandt

TuotemerkitJaa sisältöä

Bosch Pro -painepesurit

Bosch-painepesurit on kehitetty poistamaan pinttyneen lian vaativissa olosuhteissa. Tehokas puhdistustulos saadaan aikaiseksi suurilla läpivirtausmäärillä ja suurella paineella.

Bosch Pro -painepesurien maahantuonti Oy Brandt Ab

Bosch Pro -puutarhatuotteet

Bosch tuo uudella akkujärjestelmällään puutarha-alan ammatilaisille pitkään kaivatun vaihtoehdon bensiinimalleille. Akkukäyttöiset työkalut takaava ensimmäistä kertaa saman tehokkuuden kuin bensiinikäyttöiset puutarhatyökalut - samalla ne alentavat melutasoa peräti 50 %. Lisäetuna: asiakkaamme voivat käyttää samaa tehokasta akkua kaikissa nykyisissä ja tulevissa ammattilaisten Bosch-puutarhatyökaluissa.

Bosch Pro -puutarhatuotteiden maahantuonti Oy Brandt Ab

Europower-generaattorit

Europowerin generaattorit edustavat korkeaa Eurooppalaista laatutasoa.

Kaikki maahantuomamme Europowerin generaattorit ovat kasattu Belgiassa. Moottorivaihtoehtona tarjoamme Hondan, Yanmarin sekä Kubotan moottoreilla varustettuja generaattoreita. Myös muilla moottoreilla varustettuja laitteita on saatavilla erikseen tilaamalla.

Europower-generaatorien maahantuonti Oy Brandt Ab

Honda Marine -perämoottorit

Maailman kokenein nelitahtisten valmistaja ja kautta aikojen maaliman ostetuin nelitahtinen perämoottorimerkki, jonka ensimmäinen malli tuli markkinoille jo vuonna 1964.

Tutustu Honda Marine -perämoottorimallistoon internet-sivuilla www.hondamarine.fi.

Honda Power Equipment -pienkoneet

Maailman suurimman moottorivalmistajan ruohonleikkurit, trimmerit, generaattorit, lumilingot, vesipumput, paikallismoottorit ym. Laaja mallisto yksityis- ja ammattikäyttöön.

Tutustu Honda Power Equipment -pienkonemallistoon internet-sivuilla www.hondapower.fi.

Honda-mönkijät

Maailman ostetuin mönkijämerkki, joka tuli markkinoille muita ennen, vuonna 1970. Menestyksen takana luotettava tekniikkaa, monipuoliset käyttöominaisuudet, suuri vetokyky ja työteho.

Tutustu Honda-mönkijämallistoon internet-sivuilla www.hondamonkijat.fi.

Honda-moottoripyörät

Maailman suurimman moottoripyörävalmistajan mallisto, josta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kaikkiin moottoripyöräilyn luokkiin ja kaikentasoisille kuljettajille harrastelijasta kisakuskiin. 

Tutustu Honda-moottoripyörämallistoon internet-sivuilla www.hondabikes.fi.

Honda-motocrosspyörät

Huikeasta menestyksestään tunnettu kalusto, jolla on voitettu mittava määrä mestaruuksia sekä Suomessa että muualla maailmassa. Kaiken kattava valikoima junnuista ammattilaisille.

Tutustu Honda-motocrosspyörämallistoon internet-sivuilla www.hondabikes.fi.

Honda-varusteet ja -tarvikkeet

Mallikohtaisesti suunnitellut Honda-alkuperäisosat, -varusteet ja -tarvikkeet, joiden sopivuus on aina taattu. Näillä tuotteilla varmistat, että Hondasi pysyy Hondana vuodesta toiseen.

Tutustu Honda-varuste ja -tarvikemallistoon internet-sivuilla www.hondabikes.fi.

Ligier

Suomen hienoimmat mopoautot. Uusinta teknologiaa, erinomaista ajomukavuutta ja edistyksellistä turvallisuutta. 

Tutustu Ligier-mopoautomallistoon internet-sivuilla www.ligier.fi.

Ligier-mopoautojen maahantuonti Oy Brandt Ab

Silver

Viisi miestä päätti 1990-luvun alkupuolella toteuttaa unelmansa ja alkaa rakentaa maailman parhaita moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin. Näin tehdäkseen he jättivät aikaisemman työpaikkansa saman alan yrityksessä ja perustivat omansa. Jo veneen ensimmäinen versio voitti parhaan uisteluveneen palkinnon. Tämän jälkeen mallisto on kasvanut pieneksi laivastoksi. Vuonna 2009 Silver siirtyi TerhiTecin perheeseen edustaen uuden omistajan tahtotilaa olla arvostetuin käytännöllisten veneiden valmistaja Euroopassa.

Lue lisää Silver-veneiden historiasta täältä.

Tutustu Silver-mallistoon osoitteessa www.silverboats.fi

Silver-veneiden valmistus TerhiTec Oy

Terhi

Tasavallan presidentti Urho Kekkonen käynnisti helmikuussa 1972 käyttöön Pohjoismaiden suurimman pienvenetehtaan pienessä kalastuspitäjässä Rymättylässä. Terhi-veneiden tarina sai lentävän lähdön kun 10 000:s vene valmistettiin uudella tehtaalla jo kaksi vuotta myöhemmin.

Lue lisää Terhi-veneiden historiasta täältä.

Tutustu Terhi-venemallistoon internet-sivuilla www.terhi.fi.

Terhi-veneiden valmistus TerhiTec Oy

Torqeedo

Torqeedo on markkinoiden tehokkain sähköperämoottori, joka tulee menestymään sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Se on turvallinen ympäristölle ja käyttäjälle. Äänettömässä, saasteettomassa ja taloudellisessa Torqeedossa on tavallista sähköperämoottoria reilusti enemmän potkurivoimaa ja sen akkujen toiminta-aika on 6-8 kertaa pidempi kuin muilla. Voit siis liikkua vesillä paljon normaalia pidempään ja kauemmas.

Tutustu Torqeedo-mallistoon internet-sivuilla www.torqeedo.fi.

Torqeedo-sähköperämoottorien maahantuonti Oy Brandt Ab

Yhteistyökumppanit

FASTER

Fasterin käyttöominaisuudet on hiottu huippuunsa ammattikäytössä. Siihen ovat vuosikaudet luottaneet mm. poliisi ja pelastuslaitokset. Siksi Fasterilla pärjää äärimmäisissä olosuhteissa myös yksityiskäytössä.

Lue lisää yhteistyökumppaneista.

Sulje
Sulje