Otto-Brandt

Honda Marine -perämoottoritJaa sisältöä

Honda Marine

Honda on aina ollut suunnannäyttäjä perämoottorien valmistuksessa. Se toi ensimmäisen nelitahtisen perämoottorinsa markkinoille kauan ennen muita. Suomeen Honda-perämoottorien maahantuonti aloitettiin Oy Brandt Ab:n toimesta jo vuonna 1964.

Jokaisessa Honda-perämoottorissa on ainutlaatuisia teknisiä ratkaisuja, jotka takaavat kokoluokassaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn kaikilla kierrosalueilla. Honda-perämoottorien ainutlaatuinen luotettavuus syntyy vahvasta teknisestä osaamisesta ja jatkuvasta tuotekehitystyöstä, jotka ovat myötävaikuttaneet myös siihen, että uusille Honda-perämoottoreille annetaan viiden vuoden takuu yksityiskäytössä. Ammattikäytössä takuu on kaksi vuotta.

Honda toimii yhteistyössä useiden suomalaisten venevalmistajien kanssa ja tarjoaa valmiita venepaketteja, joissa kuhunkin venemalliin on asennettu siihen parhaiten sopiva Honda-perämoottori. Pääyhteistyökumppaneita ovat laadukkaat kotimaiset venemerkit AMT, Faster, Silver ja Terhi.

Maailman kokenein nelitahtisten valmistaja ja kautta aikojen maaliman ostetuin nelitahtinen perämoottorimerkki, jonka ensimmäinen malli tuli markkinoille jo vuonna 1964.

Tutustu Honda Marine -perämoottorimallistoon internet-sivuilla www.hondamarine.fi.

Kuvagalleria

Sulje
Sulje