Otto-Brandt

PolarisJaa sisältöä

Polaris perustettiin vuonna 1954, jolloin se alkoi valmistaa moottorikelkkoja, jotka tunnetaan laadustaan ja edelläkävijän maineestaan. Polaris toi ensimmäisenä markkinoille mm. IFS-erillisjousituksen ja korkeajoustoiset telastot. Viime vuosina moottoritekniikka on kehittynyt kevyihin, vähäpäästöisiin ja polttoainetaloudellisiin, kaksitahtisiin CFI (Cleanfire Injection) suoraruiskutusmoottoreihin sekä myös nelitahtitekniikkaan. Polaris on yksi maailman johtavista valmistajista.

Vuonna 1985 Polaris aloitti ATV-maastoajoneuvojen (mönkijöiden) tuotannon. Automaattinen PVT-voimansiirto, hydrauliset levyjarrut, automaattisesti sähköisesti kytkeytyvä sataprosenttinen neli- tai kuusipyöräveto ovat tunnettuja Polaris-tavaramerkkejä. Lisäksi Polaris tunnetaan erinomaisista ajo-ominaisuuksistaan pitkälle kehittyneen IRS-erillisjousituksen ansiosta. Polaris on saanut merkittävää tunnustusta ominaisuuksistaan alan lehdistön testeissä ja vertailuissa sekä Suomessa että ulkomailla. Suomessa Polaris on ollut selvä markkinaykkönen jo yhdeksän vuotta peräkkäin.

Victory-moottoripyörien valmistus alkoi vuonna 1998. Victory sai jo ensimmäisenä tuotantovuotenaan Cycle World -lehdeltä arvostetun "Best Cruiser" -arvonimen. Victory -moottoripyörien maahantuonti aloitettiin Suomessa keväällä 2010.

Tutustu Polaris-tuotteisiin internet-sivuilla www.polaris.fi.

Polaris-moottorikelkat

Polaris tarjoaa moottorikelkkamalliston, jonka laatutaso ja ominaisuudet täyttävät vaativimmankin kelkkailijan odotukset. Mallistosta löydät omaan käyttöösi ja vaatimustasoosi juuri sopivan mallin. Pääryhmiä on neljä: urheilumallit, Crossover, Deep Snow, hyöty- ja ammattikäyttö sekä matkailu- ja yleiskäyttö. Näistä löydät lukuisia eri mallivaihtoehtoja, joten omaan käyttötarkoitukseesi sopivat kelkka löytyy varmasti.

Tutustu Polaris-moottorikelkkamallistoon täällä.

Polaris-maastoajoneuvot

Polaris-maastoajoneuvot tuovat hyötyä ja huvia yhä useamman suomalaisen elämään. Ne muuntuvat monenlaisiin tehtäviin kaikkialle, missä tarvitaan tuhtia työvoimaa tosi tarkoitukseen. Lisävarusteiden avulla niistä saadaan monipuolisia työkoneita, joilla voidaan hoitaa lumityöt, hiekoitus, puukuormien lastaus ja kuljetus, rakennustarvikkeiden kuljetus, maa-aineksen kuljetus, peltotyöt ja paljon muuta. Vapaa-aikana Polaris-maastoajoneuvoilla sujuvat mainiosti safarit, kalareissut, matkat harrastuksiin, kauppareissut ja vaikkapa koulumatkat. Myös Off Road -harrastuksessa Polaris on niittänyt mainetta.

Tutustu Polaris-mönkijämallistoon täällä.

Polaris Ranger -malliston löydät täältä.

Pure Polaris -varusteet ja -tarvikkeet

Pure Polaris -tuotemerkistä tunnistat alkuperäiset varusteet ja tarvikkeet, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti Polaris-ajoneuvoosi. Valikoimassa on mittava määrä lisävarusteita, tarvikkeita, huoltotuotteita, asusteita – kaikkea sitä, millä teet Polariksestasi juuri omaan käyttöösi sopivan ja toimivan sekä omasta olostasi mahdollisimman mukavan.

Tutustu Pure Polaris -varusteisiin ja -tarvikkeisiin täällä.

Kuvagalleria

Sulje
Sulje