Otto-Brandt

YhteistyökumppanitJaa sisältöä

AMT 

Laatu kannattaa vesillä.

AMT-venemalliston suunnittelu käynnistyi vuonna 2005 halusta tehdä laatua, joka ylittäisi kaikkien aiemmin markkinoilla olleiden veneiden laatutason. Tämä kunnianhimoinen ajatus toteutui, sillä juuri laadulla AMT on noussut rekisteröintitilastoissa nopeasti Suomen johtavien venemerkkien joukkoon. Laatu on asia, josta AMT ei tingi venetuotannon missään vaiheessa, olipa kyse materiaaleista, varusteista tai viimeistelystä. Tinkimättömän laadun takana on korkea kotimaisuusaste sekä yli kolmen vuosikymmenen ja 30.000 valmistetun veneen tuoma ammattikokemus.

Mitä enemmän veneesi valmistuksessa on kiinnitetty huomiota laatuun, sitä turvallisempaa, mukavampaa ja varmempaa vesillä liikkumisesi on. Laatu näkyy ja tuntuu veneen ajokäytöksessä, materiaaleissa, varustelussa ja viimeistelyssä. Nämä kaikki ovat AMT-veneissä huippuluokkaa. Laatu takaa myös sen, että AMT pysyy uuden veroisena ja arvoltaan korkeana vielä vuosien jälkeenkin.

Tutustu AMT-venemallistoon internet-sivuilla www.amtboats.fi.

Faster.

Tavallista kestävämpi suomalainen.

Fasterin käyttöominaisuudet on hiottu huippuunsa ammattikäytössä. Siihen ovat vuosikaudet luottaneet mm. poliisi ja pelastuslaitokset. Tavallista vahvempi, käsittelemätön merialumiini on helppohoitoista ja paksumpaa kuin muiden alumiiniveneiden valmistusmateriaali. Korkeat laidat, tukevat kaiteet ja sisäpohjan karhennus tekevät Fasterista huipputurvallisen. Nerokas pohjaratkaisu takaa ihanteellisen käsiteltävyyden vaikeissakin olosuhteissa, myös runsaasti lastattuna.

Tutustu Faster-venemallistoon internet-sivuilla www.faster.fi.

Kuvagalleria

Sulje
Sulje