Otto-Brandt
  • Etusivu
  • Uutiset ja lehdistötiedotteet

Uutiset ja lehdistötiedotteet Jaa sisältöä

Kumpi on sinulle sopiva, 40 km/h vai 60 km/h?

2017 - Summer Pack - 01

Mönkijämaailma on muuttunut

Uusien EU säädöksien myötä tarjolla on traktorimönkijöitä, joilla saa ajaa laillisesti myös tiellä joko max 40 km/h tai 60 km/h. Molempiin ajoneuvoluokkiin voi ajaa ajokortin jo 15 vuotiaana, max. 40 km/h -malleihin T-ajokortin tai max 60 km/h -malleihin LT-ajokortin. Molempien ajokorttien hinta on noin 100-150 €.  Traktorimönkijöiden etuna on lisäksi se, että niiden vuosittaiset vakuutukset ovat edullisia (liikennevakuutus ja kasko yht. n. 150 € vuodessa). Lisäksi elinkeinon harjoittajalla (Alv. velvollinen) on mahdollisuudet verovähennyksiin.

Koko perheen käyttöön

Uudet 2017-malliset Polaris Sportsman 4x4 -traktorimönkijät ovat nyt rekisteröity kahdelle ja niillä saa kyydittää matkustajaa myös tiellä. Markkinoilla myös lämpöhytilliset Ranger-mallit ovat nousemassa suureen suosioon, sillä niiden käyttöaika on täysin ympärivuotista, satoi tai paistoi. Ranger-mallit ovat varustettu lisäksi hyväksytyllä turvakaarella, joten niiden turvallisuus on noussut uudelle tasolle.

2017 - Ranger Cabin

Moninkertainen testivoittaja

Amerikkalainen Polaris on maailman ja Suomen ylivoimaisesti myydyin mönkijämerkki. Tarjolla on lasten 50-110-170cc EFI -moottoreilla varustettu juniorimallit, automaattisella nelivedolla varustetut Sportsman 570-1000cc -mallit, tilavat hyötykäyttöön sopivat 2-3-6 paikkaiset Ranger-mallit, joita on tarjolla bensiinimoottorilla (570-1000 cc) ja 1000 kuutioisella Diesel-moottorilla ja myös sähkömoottorilla. Urheilulliseen vapaa-ajan käyttöön on myynnissä RZR- ja General-mallistot 570-1000 cc Turbo-moottoreilla varustettuna. RZR- ja General-malleja saa 2- tai 4-paikkaisina. Lisätietoja Polaris-malleista saa www.polaris.fi-sivuilta ja yli 65 Polaris-kauppiaalta ympäri Suomen.  Huoltotoiminnasta vastaa yli 80 koulutettua huoltopistettä ympäri maan.

2017 - Ranger 6x6

Uutuus suomalaiseen käyttöön

Polaris toi tänä keväänä markkinoille uuden Sportsman X2 570 EPS Nordic Pro -traktorimönkjän. Sen erikoisuutena on entistäkin parempi monipuolisuus ja käyttömahdollisuudet, sekä Pohjolan tarpeisiin tehdasasennetut lisävarusteet. X2 Nordic Pro on varustettu jopa 220 kg kantavalla kippilavalla, siinä on vaihtoehtoisesti reilut tilat kahdelle (rekisteröity kahdelle) ja sen voi hankkia joko 40 km/h nopeudella tai 60 km/h nopeudelle. Siinä on varusteena Polaris automaattinen testivoittaja CloseRatio -neliveto ja sen lisäksi taka-akselin sähkötoiminen tasauspyörästön lukitus (tarkoittaa sitä, että Nordic Pro -mallia voi käyttää myös 1x4 vetoisena). Varusteena on myös sähkötoiminen EPS-ohjaustehostin, 3500 lbs HD -sähkövinssi synteettiköydellä, 230 v lohkolämmitin, 14” alumiinivanteet erikoisrenkailla, EBS- ja ADC-jarrut,  kahva- ja peukalonlämmittimet ym.

2016 - Nordic Pro - 01
PO-Haltiala 0736-NordicProX2
PO-Haltiala 0746-NordicProX2
PO-Haltiala 0750-NordicProX2

Lisävarusteiden tarve hyötykäyttöön lisääntyy edellellee ja Polaris tarjoaa lumiaurojen, peräkärryjen, sähkövinssien ja erilaisten kuljetusratkaisujen lisäksi nyt myös hydraulisen vaihtoehdon. Hydrauliikan avulla monet toiminnat helpottuvat merkittävästi. Hydraulisen järjestelmän Polaris-mönkijöihin valmistaa kotimainen Latvo Oy (www.latvo.fi)

Lisätietoja Polaris-mönkijöistä täältä.  

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.polaris.fi

Takaisin

Sulje
Sulje