Otto-Brandt
  • Etusivu
  • Uutiset ja lehdistötiedotteet

Uutiset ja lehdistötiedotteet Jaa sisältöä

Uusi interaktiivinen Polaris Kesäuutiset 2019 on ilmestynyt - katso tarjoukset ja uutuudet!

Polaris Kesäuutiset 2019 on ilmestynyt. Uudesta interaktiivisesta uutislehdestä voit tutustua uutuuksiin, tarjouksiin ja katsoa videoita. Kun löydät itsellesi sopivan mallin niin voit laskea itsellesi sopivan maksutavan / kk-erän ja pyytää erittäin kätevästi tarjouksen Polaris -kauppiaalta. Suomessa on 65 asiantuntevaa ja ystävällisesti palvelevaa Polaris jälleenmyyjää. Selaa Polaris Kesäuutiset 2019 -lehteä tästä , itsellesi sopivin ja tule rohkeasti tutustumaan uutuuksiin. Useimmilla kauppiailla on myös mahdollisuus koeajoon. 

2019 - RANGER - Bensa, sähkö vai diesel

Valitse bensa, diesel tai sähkö.

Polaris Ranger -mallien suosio kasvaa koko maailmassa nopeaan tahtiin. Nyt voit valita voimanlähteeksi bensa-, diesel- tai sähkömoottorilla varaustetun mallin. Ranger-mallit on rekisteröity traktoriksi ja niillä saa ajaa laillisesti myös tiellä alk. 15v / T-ajokortti. Tarjolla on kahdelle, kolmelle ja kuudelle rekisteröityjä malleja. Traktorin etuna on edulliset käyttökulut, edulliset vakuutukset, ei katsastus vaivaa/kuluja ja veroedut yrityshankintaan.

KATSO TÄSTÄ UUSIMMAT TARJOUKSET JA UUTUUDET! 


POLARIS ON MAAILMAN JA MYÖS SUOMEN OSTETUIN MÖNKIJÄMERKKI.

Olemme toimittaneet Suomeen jo lähes 50 000 Polaris-mönkijää vuodesta 1994 lähtien. Miksi Polaris on niin suosittu? Kiistattomat Polaris-tuotteiden edut menestykseen ovat erinomaiset ajo-ominaisuudet, markkinoiden parhaaksi todettu nelivetotekniikka, reilut veto-ja kuormauskyvyt, turvallinen, mukava ja helppo ajettavuus ja urheilullinen suorituskyky. Myös Polariksen tarjoama lisävarustevalikoima ja erittäin laaja ja sen lisäksi monipuolinen mallisto on suosion takana. Polaris-tuotteiden onnistuneista ominaisuuksista kertoo myös kymmenet testivoitot ja erikoismaininnat. Olemme erittäin ylpeitä esimerkiksi 4x4 Maailman myöntämästä lausunnosta ”Polaris Sportsman 570 Forest EUT on Suomen paras mönkijä” ja muista lukuisista testivoitoista.

2019 - Ranger Cabin - 04

MIHIN MÖNKIJÄÄ TARVITAAN JA MIKSI POLARIS ON NIIN SUOSITTU?

Mihin mönkijöitä käytetään? Maassamme on runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä. Lisäksi suomalainen luonne on aktiivinen ja ahkera, joten hommia ja tekemistä halutaan. Lisäksi metsä ja luonto viehättää. Traktorimönkijöitä käytetään pääosin hyötytarkoitukseen ja myös mukavaan vapaa-ajan viettoon.

2019 - Ranger Cabin - 02

SUOMESSA ON TODELLA LAAJAT KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET MÖNKIJÖILLE.

Meillä on lähes 120 000 km metsäautoteitä, lähes 500 000 kesämökkiä, noin 26,3 milj. hehtaaria metsää (4,6 ha / asukas) ja n. 740 000 yli 2 ha kokoisen metsäalueen omistajaa, noin 2,5 milj. hehtaaria peltoa ja noin 68 000 maatalousyritystä. Suomalaisen rakastavat luontoa ja ulkoilmatekemistä, meistä n. 300 000 harrastaa metsästystä, n. 2 milj. tykkää kalastamisesta ja n. 2 milj. marjastaa tai sienestää. Myös hevostallien ja hevosharrastajien määrä on ollut viime vuosina kasvussa.

MÖNKIJÄT AMMATTIKÄYTTÖÖN.

Myös ammattikäyttäjät ovat huomanneet mönkijöiden tarpeellisuuden nopeasti. Ensimmäiseksi palo- ja pelastuslaitokset huomasivat, kuinka tarpeellinen mönkijä on heidän tehtävissään. Myöhemmin mönkijää käyttäviksi asiakkaiksi on tullut sähköyhtiöitä, kaivosyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja ja puolustusvoimat. Mönkijät ovat yleistymässä voimakkaasti myös uusille aloille kuten kiinteistöhuoltoihin, urheilukenttien huoltoihin ja tutkimuslaitoksille. Mönkijä ympärivuotisilla telamatoilla varustettuna korvaa jopa moottorikelkan useissa käytöissä. Mönkijän etuna on sen helppo kuljetettavuus peräkärryllä, mönkijään ketteryys ja etenevyys maastossa, sekä sen suhteellinen edullisuus.


Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.polaris.fi

Takaisin

Sulje
Sulje