Otto-Brandt

Uutiset ja lehdistötiedotteetJaa sisältöä

Hyvää 111-vuotissyntymäpäivää Oy Otto Brandt Ab!

2016 - Hyvää Syntympäivää Otto Brandt

Otto Johan Albin Brandt perusti vuonna 1905 Helsinkiin pienen urheiluliikkeen, jonka hän nimesi Aktiebolaget Otto Brandt Osakeyhtiöksi. Sadan yhdentoista vuoden aikana tuosta pikkuliikkeestä on kasvanut menestyksekäs konserni, joka on pysynyt perheyrityksenä ja tunnetaan edelleen nimellä Otto Brandt.

Tänään, 25 lokakuuta 111 vuotta sitten Aktiebolaget Otto Brandt Osakeyhtiö merkittiin kaupparekisteriin. Yli 110-vuotiaita yrityksiä on alle 80 jäljellä suomessa. Pitkän iän salaisuuden tuntevat siis vain harvat ja valitut. Otto Brandt avaakin näitä salaisuuksia uudessa historiikissaan.

Moottoripyörämessuilla 2017 ilmestyy täysin uusi historiikki joka kertoo yrityksen tarinan täysin uudella tavalla. Kirja kertoo 111 vuoden aikana tapahtuneista virheistä, epäonnistumisista, haasteista ja vääristä valinnoista mitä jokaisen hyvin menestyneenkin yrityksen historiaan väistämättä kuuluu. Moni muinoin hyvältä tuntunut idea saattaa herättää tänä päivänä pikemminkin hilpeyttä, mutta yrittänyttä ei laiteta. Kirjan tarkoitus on kannustaa ja inspiroida kaikkia suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä jatkamaan rohkeasti eteenpäin. Sillä vaikka tie onkin joskus pitkä ja kivinen niin ainoastaan yrittämällä voi onnistua.

Vuonna 1905 perustettu Otto Brandt -­konserni on suomalainen perheyritys, joka toimii jo viidennessä sukupolvessa. Konsernin myynti on noin 90 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee n. 180 henkilöä. Otto Brandt -konserni toimii kokonaisvaltaisesti laadukkaiden moottoripyörien, veneiden, vapaa-ajan ajoneuvojen sekä muiden kestohyödykkeiden myynnissä ja palveluissa. Konserni edustaa maailmanluokan tuotemerkkejä kuten Honda, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai ja Yanmar. Lisäksi konserniin kuuluu kaksi Suomessa toimivaa venetehdasta jotka valmistavat Terhi- ja Silver-merkkisiä veneitä. Konserniin kuuluva vähittäiskauppaketju Bike & Boat World on Suomen suurin moottoripyörä-, vene- ja mönkijäkauppa.

Takaisin

Sulje
Sulje