Otto-Brandt

Uutiset ja lehdistötiedotteetJaa sisältöä

Etsimme Controlleria

Vastaat yhtiön kirjanpidosta, kuukausi- ja vuositilinpäätöksistä, veroasioista, viranomaisilmoituksista sekä henkilöstöhallinnosta. Hoidat myös yhtiön varasto- ja käyttöomaisuuskirjanpitoa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi erilaiset kehitysprojektit, analyysien ja raporttien tekeminen sekä osallistuminen konsernitilinpäätöksen laadintaan.

Työskentelet osana taloushallinnon tiimiä ja toimit läheisessä yhteistyössä myymälöiden myyntisihteereiden sekä Bike & Boat Worldin toimitusjohtajan kanssa.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä ja tilinpäätösten laatimisesta sekä soveltuvaa kaupallista koulutusta. Olet ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Etsimme itsenäistä tekijää, mutta yksin ei tarvitse onnistua, sillä tiimi on tukenasi. Työssä tarvitaan ”hands on” asennetta eli kiinnostusta myös operatiivisiin taloushallinnon tehtäviin osana tiimiä. Luonteeltasi olet ahkera ja järjestelmällinen sekä koet olevasi parhaimmillasi pienessä kiireessä. Et stressaannu, vaikka useampi työtehtävä olisi kesken samaan aikaan. Eduksi katsomme kokemuksen pankki- ja ostolaskujärjestelmistä, joissa tulet toimimaan pääkäyttäjänä.

Tarjoamme:

  • monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • mielenkiintoiset tuotteet ja loistavat työtoverit
  • vakituisen työpaikan vakaassa konsernissa
  • kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut

Hakemukset ja kysymykset 31.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen paula.parviainen(a)brandt.fi, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Takaisin

Sulje
Sulje