Otto-Brandt

Uutiset ja tapahtumat Jaa sisältöä

Älä palele. Lämpöhytilliset mönkijät valtaavat markkinoita, alk. 11990,-

2017 - Ranger Cabin - Puskulevy

Traktorimönkijöiden suosio ja kauppa jatkaa kasvuaan, viime vuonna yli 15% ja tammikuussa 2017 kasvua tuli 10 %. Polaris on markkinoilla selvä ykkönen reilusti yli 30 % osuudella. Uudet kahdelle rekisteröidyt mallit, joilla saa ajaa laillisesti tiellä 60 km/h, rinnakkain istuttavat mallit ja lämpöhytilliset mallit ovat erittäin vahvassa nousussa. Liikenteessä halutaan pysyä mukana, halutaan ajaa myös sateisina päivinä ja yhä useammin myös kaverin pitää mahtua mukaan, kertoo Brandt-Polaris Oy:n Jyrki Tikkanen. Mallistosta löytyy sekä max 40 km/h ja max 60 km/h kulkevia traktorimönkijöitä, joilla saa ajaa tiellä.

2017 - 40-60kmh- Rekisteröity kahdelle

Traktorimönkijöiden edut

Traktorimönkijöiden suuri etu on niiden edulliset käyttökulut, kuten edulliset vakuutusmaksut, edullinen ja vaivaton ajokortin hankinta (jos sopivaa luokaa ei omassa vielä ole tai jos 15 vuotiaana kortti pitää hankkia). Traktorimönkijöitä on ei tarvitse myöskään katsastaa vuosittain, missä säästyy vaivaa ja kuluja.

2017 - Ranger Cabin - Traktorihuolto

Hyötykäyttö on traktorimönkijöiden hankinnan lähtökohta.

Niillä aurataan lumet ja loskat, myös kevyt maansiirto ja maisemointi onnistuu erittäin hyvin. Yksi tärkeimmistä argumenteista on peräkärryn vetomahdollisuus, vedetään ranka- / tukkikärryjä, juontokärryjä, monikäyttökärryjä ja venetrailereita. Lisäksi kuljetukset harrastuksiin (metsästys, kalastus ja luontoharrastukset), kouluun ja kavereiden luo yleistyy nopeasti nyt kun uusi 60 km/h nopeus on mahdollista. Hyötykäyttö maa- ja metsätiloilla ja ammattikäyttö ovat myös edelleen kasvussa.

Polariksella useita hytillisiä malleja

Polaris tarjoaa useita malleja hyttipaketilla, joissa on myös lämmitys. Pakettihinnat ovat alkaen 11990€ tasolta (Sportsman 570 ACE Cabin) ja kaksipaikkaisen lämpöhytillisen RZR 570 Cabin –mallin pakettitarjous on 16590€. Eniten suosiota kasvattaa uusi ohjaustehostimella varustettu Ranger 570 EPS Cabin, jonka voi rekisteröidä joko 40km/h kulkevaan T1a-luokkaan tai 60km/h kulkevaan T1b -uokkaan.

2017 - Ace Cabin

2017 - Rzr Cabin


Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.polaris.fi

Takaisin

Sulje
Sulje