Otto-Brandt

MyymälämmeJaa sisältöä

Otto Brandt-konserniin kuuluva Bike & Boat World on Suomen johtava moottoripyörien, mönkijöiden ja veneiden vähittäismyyntiketju, jolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Bike & Boat World -liikkeistä myydään kauden aikana yli 3000 motorisoitua tuotetta. Työntekijöitä on tällä hetkellä 50 henkeä ja liikevaihtomme on yli 26 miljoonaa euroa.

Edustuksiamme ovat muunmuassa: Honda, KTM, Vespa, Victory, Indian, Polaris, Ligier, Arai, Silver, Terhi, SeaStar, AMT, Faster, Yanmar, Storebro, Nimbus, Paragon, Delta, XO, Nord Star, Rukka, Halvarsson, Dainese, Airoh, AGV ja Scott.

VAIHTOKAUPPAA LAIDASTA LAITAAN

Jättimäinen uusien laitteiden valikoimamme tarjoaa loistavat mahdollisuudet myös erilaisten vaihtokauppojen tekemiseen. Voimme esimerkiksi ottaa moottoripyörän vaihdossa veneeseen, veneen vaihdossa mönkijään – tai vaikkapa mopon vaihdossa generaattoriin. Kannattaakin aina pyytää vaihtotarjousta!

MIKSI OSTAISIN BIKE & BOAT WORLDISTA?

Suomen suurin valikoima motorisoidun viihteen laitteita maalle ja merelle.
Laajat ja monipuoliset vaihto-, rahoitus ja myyntitilimahdollisuudet.
Runsaasti uusia ja käytettyjä laitteita jokaiseen tarkoitukseen
Luotettava, suuri ja pitkään alalla ollut toimija, vuodesta 1991
Kattavat huolto- ja varaosapalvelut suurimmilla paikkakunnilla.
Otto Brandt -konserni on viidennessä sukupolvessa johdettu perheyhtiö, jonka liiketoiminta alkoi vuonna 1905. Konserni tuo maahan mm. moottoripyöriä, moottorikelkkoja,mönkijöitä, mopoautoja, veneitä, perämoottoreita ja pienkoneita. Konserni valmistaa myös veneitä ja omistaa veneiden, moottoripyörien, mönkijöiden, moottorikelkkojen ja pienkoneiden vähittäismyyntiketjun. Yhteensä konserni edustaa n. 15 brändiä, joihin kuuluvat mm. Honda, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai, Silver, Terhi, SeaStar ja Yanmar.

Sulje
Sulje