Tietoa meistä

Otto Brandt – Menestystarina pikkuputiikista konserniksi.

Otto Johan Albin Brandt perusti vuonna 1905 Helsinkiin pienen urheiluliikkeen, jonka hän nimesi Aktiebolaget Otto Brandt Osakeyhtiöksi. Runsaan sadan vuoden ja neljän omistajasukupolven aikana tuosta pikkuliikkeestä on kasvanut menestyksekäs konserni, joka on pysynyt perheyrityksenä ja tunnetaan edelleen nimellä Otto Brandt. Otto Brandt on tänään alansa johtava konserni, joka tuo maahan mm. moottoripyöriä, mönkijöitä, perämoottoreita, pienkoneita, mopoautoja ja sähköpotkulautoja. Konserniin kuuluu myös kolme venetehdasta, sekä valtakunnallinen vapaa-ajan laitteiden vähittäismyyntiketju. Otto Brandt -konserni edustaa useita tuotemerkkejä, joihin kuuluvat mm. Honda, Ligier, Niu, Silver, Terhi, Faster, TG Boats, Segway Powersports, Torqeedo, Zero. Koko konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on 100 M€ ja konserni työllistää yhteensä noin 150 henkilöä. 

Y-tunnus: 1514642-4

Otto-Brandt - Organisaatiokaavio

Tytäryhtiöt

Oy Brandt Ab on maahantuontiin ja vientiin erikoistunut teknisen kaupan alan tukkuliike, joka toimii pääasiassa vapaa-ajan ajoneuvojen ja pienkoneiden markkinassa. 

BrandtTech Oy on maahantuontiin erikoistunut teknisen kaupan alan tukkuliike, joka toimii pääasiassa vapaa-ajan sähköajoneuvojen markkinassa. 

Bike World on Suomen johtava moottoripyörien, mönkijöiden ja veneiden vähittäismyyntiketju, jolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

TerhiTec Oy on Euroopan ainoa venevalmistaja tekee veneitä kolmesta eri materiaalista: ABS-muoviset Terhi-veneet, alumiiniset Silver-veneet ja lasikuituiset Silver Z -veneet.

Freja Marine Oy on yli 40-vuotias venetehdas, joka valmistaa Porvoossa käsityönä TG-veneitä.

Fenix Marin Oy on vuonna 2004 perustettu venetehdas, joka valmistaa Valkeakoskella mm. Silver Z -lasikuituveneitä.

Kiinteistö Oy Krossinriuku, jonka toimialaa on liiketilojen hallinta Turun Kaarinassa.

Sulje
Sulje