TerhiTec Oy

TerhiTec Oy on Euroopan johtavia venevalmistajia ja ollut toiminnassa jo vuodesta 1972. Yhtiö valmistaa veneitä kahdessa tehtaassa Suomessa. 

Rymättylän tehtaalla valmistetaan täysin uppoamattomia Terhi ABS-­veneitä. Ainutlaatuisella kaksikerroksisella ABS-rakenteella ja polyuretaaniväliaineella saadaan aikaan pitkäikäinen ja helppohoitoinen vene. Laaja venemallisto käsittää Suomen suosituimmat soutuveneet ja perämoottoriveneet, yhteensä 28 eri mallia. Terhi­-veneitä on valmistettu jo 15 vuoden ajan ja yli 200.000 kappaletta.

Ähtärin tehtaalla valmistetaan Silver-veneitä, joiden tarina sai alkunsa 1990-luvun alussa, jolloin viisi kunnianhimoista miestä päätti ryhtyä valmistamaan kestäviä, käytännöllisiä, turvallisia ja muotoilultaan puhuttelevia moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin. Vuosien mittaan Silverin venemallisto on kasvanut ja kehittynyt melkoista vauhtia, ja nykyään mallistoon kuuluu kolme erilaista mallisarjaa. X-range käsittää täysalumiinisia veneitä, Y-range ns. AluFibre™-veneitä ja täyslasikuituiset venemallit kulkevat Z-range-nimityksen alla. Silver-veneet sopivat niin mökkeilijöille, huviveneilijöille kuin vapaa-ajan kalastajille. 

Sulje
Sulje