Liity postituslistalle

HenkilötiedotValitse tuotteet

Honda-moottoripyörät

Honda-moottoripyörät
Maailman suurimman moottoripyörävalmistajan mallisto, josta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kaikkiin moottoripyöräilyn luokkiin ja kaikentasoisille kuljettajille harrastelijasta kisakuskiin.

Honda-motocrosspyörät

Honda-motocrosspyörät
Huikeasta menestyksestään tunnettu kalusto, jolla on voitettu mittava määrä mestaruuksia sekä Suomessa että muualla maailmassa. Kaiken kattava valikoima junnuista ammattilaisille.

Honda-varusteet ja -tarvikkeet

Honda-varusteet ja -tarvikkeet
Mallikohtaisesti suunnitellut Honda-alkuperäisosat, -varusteet ja -tarvikkeet, joiden sopivuus on aina taattu. Näillä tuotteilla varmistat, että Hondasi pysyy Hondana vuodesta toiseen.

Honda-mönkijät

Honda-mönkijät
Maailman ostetuin mönkijämerkki, joka tuli markkinoille muita ennen, vuonna 1970. Menestyksen takana luotettava tekniikkaa, monipuoliset käyttöominaisuudet, suuri vetokyky ja työteho.

Honda Marine -perämoottorit

Honda Marine -perämoottorit
Maailman kokenein nelitahtisten valmistaja ja kautta aikojen maaliman ostetuin nelitahtinen perämoottorimerkki, jonka ensimmäinen malli tuli markkinoille jo vuonna 1964.

Honda Power Equipment -pienkoneet

Honda Power Equipment -pienkoneet
Maailman suurimman moottorivalmistajan ruohonleikkurit, trimmerit, generaattorit, lumilingot, vesipumput, paikallismoottorit ym. Laaja mallisto yksityis- ja ammattikäyttöön.

Arai-kypärät

Arai-kypärät
Legendaarinen, ainutlaatuisesta turvallisuudestaan tunnettu kypärämallisto, johon luottavat niin tavalliset harrastajat kuin kirkkaimmat maailmantähdet moottoriurheilun kuninkuusluokissa.

Ligier-mopoautot

Ligier-mopoautot
Legendaarisen F1-valmistajan mopoautomallisto kunnioittaa tehtaan pitkää ja voitokasta taivalta moottoriurheilun parissa. Ligier-mopoautot ovat 15 vuotta täyttäneelle tarkoitettuja autoja, joiden ajamiseen riittää kuljettajalta mopokortti.

Torqeedo-sähköperämoottorit

Torqeedo-sähköperämoottorit
Torqeedo on markkinoiden tehokkain sähköperämoottori, joka tulee menestymään sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Se on turvallinen ympäristölle ja käyttäjälle.

Dué-mopoautot

Dué-mopoautot
Euroopan suurin mopoautovalmistaja Drive Planet on tuonut markkinoille aivan uuden mopoautokonseptin. Dué First pudottaa uusien mopoautojen hinnan aivan uudelle tasolle, tasolle johon muut eivät pysty.

Terhi-veneet

Terhi-veneet
Kattava valikoima ABS-kestomuovista valmistettuja suomalaisia pienveneitä jollasta pulpettimalleihin valmistusmääriltään Pohjoismaiden suurimmalta valmistajalta.

Silver-veneet

Silver-veneet
Silverin AluFibre™-rakenteessa yhdistyvät alumiinin kestävyys ja lujitemuovin mukavuus. Monipuolisesta mallistosta löytyy moderni suomalainen vaihtoehto mökkiveneestä kalastajan unelmaan.

Sea Star -veneet

Sea Star -veneet
Käytännöllisyydestään ja turvallisuudestaan tunnettu suomalainen venemallisto, joka tarjoaa tilavat ja merikelpoiset vaihtoehdot niin yhteysveneeksi, kalastukseen kuin perhekäyttöönkin.

Moottorikelkat

Moottorikelkat
Polaris on jo vuodesta 1954 valmistanut moottorikelkkoja, jotka tunnetaan. laadustaan ja edelläkävijän maineestaan. Polaris toi ensimmäisenä markkinoille mm. IFS-erillisjousituksen ja korkeajoustoiset telastot. Viime vuosina Polariksen moottoritekniikka on kehittynyt kevyihin, vähäpäästöisiin ja polttoainetaloudellisiin, kaksitahtisiin CFI (Cleanfire Injection) suoraruiskutusmoottoreihin sekä myös nelitahtitekniikkaan. Polaris on yksi maailman johtavista valmistajista.

Mönkijät

Mönkijät
Polaris aloitti ATV-maastoajoneuvojen (mönkijöiden) tuotannon vuonna 1985. Tämän päivän Polaris ATV-mallisto on erittäin laaja. Siihen kuuluu lasten ja nuorison mallit, urheilumallit, kilpamallit, 4x4-vetoiset vapaa-aika/hyötymallit, 6x6-vetoiset hyötykäyttömallit, kaksipaikkaiset X2- ja touring-mallit ja lisäksi vielä rinnakkain istuttavat Ranger-mallit. Mallisto jakautuu edelleen ATV-maastoajoneuvoihin ja tieliikennehyväksyttyihin E-malleihin.

Ranger

Ranger
Ranger sopii jahtiporukalle saaliiden ja varusteiden kuljettamiseen, sähkömiehille linjatöihin, urheilukentille huoltohommiin, tietöihin, rakennustyömaille, pelastuslaitoksille, palokunnille ja paljon muuhun. Ranger-valikoimassa on yhteensä seitsemän lavallista mallia, tilaa mallista riippuen 2-6 henkilölle. 6x6-mallien lavalle voi lastata jopa 567 kiloa kuormaa.

Pure Polaris -tuotteet

Pure Polaris -tuotteet
Pure Polaris -tuotteilla teet Polaris-moottorikelkastasi ja -mönkijästäsi persoonallisen ja juuri omiin tarkoituksiisi sopivan. Pure Polaris -tuotteista löytyy todella runsaat ja monipuoliset valikoimat lisävarusteita, varaosia, asusteita, tarvikkeita ja öljytuotteita. Valikoimassa on myös ainutlaatuinen, muunneltava Lock&Ride-tavarankuljetusjärjestelmä.

Indian

Indian-moottoripyörät
Indianin pitkä historia pitää sisällään ainutlaatuista insinööritaitoa, moottoripyöräilyä mullistaneita oivalluksia sekä menestystä kilparadoilla. Nyt pitkän tuotantotauon jälkeen Indianin uusi nousu nojaa tukevasti perinteisiin. Polaris Industries Inc:n ostettua Indianin tämä legendaarinen merkki on kokenut vahvan uudistumisen, jonka perustana on edelleen pitkä historia ja vahva amerikkalainen perinne. Tilaa uutiskirje, niin saat uusimmat Indian-uutiset automaattisesti.


Sulje
Sulje