Oy Brandt Ab

Oy Brandt Ab är en grossist inom teknisk handel specialiserad på import och export, och verkar huvudsakligen på marknaden för fritidsfordon och småmaskiner. Vår huvudmarknad är i Norden, Baltikum och Centraleuropa, men vi har kunder runt om i världen.

Vi har genom tiderna representerat flera globalt kända fordonsvarumärken. Vi importerar bl.a. Honda-motorcyklar, -utombordsmotorer, -trädgårdsmaskiner, -generatorer, -vattenpumpar, -snöslungor, -fyrhjulingar och -motorer, Yanmar-industrimotorer, Europower-generatorer, Cramer-batteridrivna trädgårdsmaskiner, Ligier- och Microcar-mopedbilar, Aprilia, Derbi, Gilera, Vespa, Moto Guzzi och Piaggio-mopeder och -motorcyklar, Niu-elskotrar samt Zero-elmotorcyklar. Förutom dessa, säljer och marknadsför Oy Brandt Ab inhemska Silver-, Terhi- och Faster-båtar.

Kärnan i vår strategi är att betjäna våra hundratals återförsäljare runtom i Europa noggrant, snabbt och långsiktigt. Brandt har kontor i Helsingfors och Stockholm, samt försäljningsagenturer i Frankrike och Norge. Vi upprätthåller både en digital och traditionellt personlig sälj- och marknadsföringskanal. I vårt utbud hittar du maskiner och fordon som mångsidigt anknyter till fritiden, med hjälp av vilka våra återförsäljare har stor möjlighet att utveckla sin försäljning året runt, och under de olika årstidernas säsonger. Vi erbjuder de bästa produkterna både för barn och nybörjare, och för mera erfarna utövare eller proffs. Det är en hederssak för oss att de produkter vi representerar är högklassiga, och därmed också tillförlitliga att representera för våra återförsäljare. Också nu har vi hundratusentals nöjda slutkunder runtom i Europa, som dagligen använder de maskiner och fordon vi erbjuder. För oss är också en nöjd kund till våra kunder ett viktigt mått på framgång. Varje gång en slutkund publicerar en bild eller video i sociala medier från en glad stund med våra produkter, upplever vi att vi har lyckats betjäna våra återförsäljare väl.

www.brandt.fi

Stäng
Stäng