Beställ nyhetsbrev

PersonuppgifterVälj produkter

Honda-motorcyklar

Honda-motorcyklar
Världens största motortillverkares utbud av motorcyklar, bland dem hittar man alternativ för alla olika motorcykelklasser och för alla förare, från kvartersföraren till tävlingsföraren.

Honda-motocrosscyklar

Honda-motocrosscyklar
En armada av motocrosscyklar som vunnit en beundransvärd mängd mästerskap i Finland och i resten av världen. Utbudet omfattar modeller för juniorförare till professionell nivå.

Honda-utrustning, delar och tillbehör

Honda-utrustning, delar och tillbehör
Hondas originaldelar, accessoarer och tillbehör är designade specifikt för varje modell, för att garantera att de passar din Honda produkt. Med dessa produkter kan du vara säker att din Honda håller som en Honda ska, år ut och år in.

Honda-fyrhjulingar

Honda-fyrhjulingar
Världens mest köpta fyrhjuling, som kom ut på marknaden långt före alla andra, år 1970. Bakom den framgångsrika fyrhjulingen ligger pålitlig teknik, mångsidiga bruksmöjligheter, stor dragkraft och arbetseffektivitet.

Honda Marine-utombordsmotorer

Honda Marine-utombordsmotorer
Honda är världens mest erfarna tillverkare av fyrtakts utombordsmotorer och är det mest köpta utombordsmotormärket genom tiderna, vars första modell lanserades redan 1964.

Honda Power Equipment

Honda Power Equipment
Honda är världens största motortillverkare som tillverkar bl.a. gräsklippare, generatorer, snöslungor, vattenpumpar, stationärmotorer m.m. Det breda sortimentet är för både privat- och professionellt bruk.

Arai

Arai
Säkerhet i särklass, det garanterar Arai, ett legendariskt hjälmmärke som används så väl av vanliga motorcykelförare som de kändaste stjärnorna inom motorsport.

Ligier

Ligier
Den legendariska F1-biltillverkarens mopedbilsmodeller har fräsch design samtidigt som modellerna hedrar fabrikens långa och framgångsrika historia inom motorsporten. Ligier mopedbilar är gjorda för över 15 år fyllda ungdomar med mopedkörkort.

Torqeedo

Torqeedo
Torqeedo är marknadens effektivaste eldrivna utombordsmotor, som kommer att klara sig bättre ju strängare miljödirektiven blir. Den är säker, både för naturen och föraren.

Dué

Dué
Europas största mopedbilstillverkare Drive Planet har hämtat ett helt nytt mopedbilskoncept till marknaden. Dué First pressar ner priset på nya mopedbilar till en rekord låg nivå, till en nivå som de andra på marknaden inte klarar av att komma ner till. Samtidigt som priset sjunkit har kvaliteten ändå hållits på samma goda nivå.

Terhi

Terhi
Ett brett urval av finska småbåtar av nordens största båttillverkare. Till Terhis sortiment hör allt från roddbåtar till sjödugliga pulpetmodeller, alla tillverkade i ABS plast.

Silver

Silver
I de här båtarna får du aluminiumets hållbarhet och glasfiberns komfort i samma båt tack vare AluFibre™ tekniken. I det mångsidiga och moderna sortimentet hittar du allt från stugbåten till fiskarens  bästa vän.

Sea Star

Sea Star
Kända som praktiska och säkra finska båtar som erbjuder rymliga och sjödugliga alternativ, lämpar sig Sea Star för allt från transporter och fiske till familjebruk.

Snöskotrar

Snöskotrar
Polaris har tillverkat snöskotrar sedan 1954. Polaris snöskotrar är kända för sin höga kvalitet och företaget har länge varit en pionjär på marknaden. Polaris var den första som introducerade IRS oberoende fjädring och progressiv bakvagnsfjädring på marknaden. De senaste åren har motortekniken gjort stora framsteg och motorerna har utvecklats till lätta, ekonomiska 2-takts CFI (Cleanfire Injection) och fyrtaktsmotorer med lägre utsläpp. Polaris är en av de främsta tillverkarna av snöskotrar, fyrhjulingar och motorcyklar i världen.

Fyrhjulingar

Fyrhjulingar
Polaris började tillverka ATV, eller fyrhjulingar som det heter på svenska, år 1985. Idag är Polaris sortiment av fyrhjulingar mycket brett. Sortimentet sträcker sig för modeller för barn till sportmodeller, tävlingsmodeller, 4x4-drivna fritids/bruksmodeller, två-sätade X2- och touringmodellerna samt hela uppsättningen av Rangers där man sitter sida vid sida. Sortimentet delas i två kategorier: terrängmodeller och de för allmän väg godkända E-modellerna.

Ranger

Ranger
Ett jaktlag som skall släpa sitt tunga byte, elektrikern som skall reparera kraftledningar, för att jobba på idrottsplatser, vägarbeten, byggplatser, för räddningsverk, brandkår och för så många fler användningsområden lämpar sig Polaris Ranger för. Det finns sju olika Ranger modeller, alla försedda med tippflak, med sittplatser för 2 till 6 personer beroende på modell. I Ranger 6x6 kan du lasta till och med 567 kilo på tippflaket.

Pure Polaris -produkter

Pure Polaris -produkter
Med Pure Polaris produktsortimentet kan du skräddarsy din snöskoter eller fyrhjuling så att den passar precis dina behov. Pure Polaris är ett brett och mångsidigt sortiment av tillbehör, reservdelar, utrustning och service delar. I urvalet finns också det unika Lock&Ride systemet för transportering av saker.

Indian

Indian
Indian motorcyklarnas långa historia innehåller unik motorkunskap, insikter och banbrytande uppfinningar som kom att förändra hela motorcykelvärlden och som också gav framgång på racingbanorna. Efter en lång paus i produktionen reser sig Indian igen likt en fenix med en stark stöttepelare i det förflutna. Då Polaris Industries Inc. köpte Indian fick detta legendariska märke uppleva stora förnyelser vars grund fortsättningsvis ligger i historien och i den amerikanska traditionen. Beställ vårt nyhetsbrev nu så får du nyheter om Indian automatiskt.


Stäng
Stäng