Tietoa meistä

Otto Brandt – Menestystarina pikkuputiikista konserniksi.

Otto Johan Albin Brandt perusti vuonna 1905 Helsinkiin pienen urheiluliikkeen, jonka hän nimesi Aktiebolaget Otto Brandt Osakeyhtiöksi. Runsaan sadan vuoden ja neljän omistajasukupolven aikana tuosta pikkuliikkeestä on kasvanut menestyksekäs konserni, joka on pysynyt perheyrityksenä ja tunnetaan edelleen nimellä Otto Brandt. Otto Brandt on tänään alansa johtava konserni, joka tuo maahan mm. moottoripyöriä, mönkijöitä, perämoottoreita, pienkoneita, mopoautoja ja sähköpotkulautoja. Konserniin kuuluu myös kolme venetehdasta, sekä valtakunnallinen vapaa-ajan laitteiden vähittäismyyntiketju. Otto Brandt -konserni edustaa useita korkealaatuisia tuotemerkkejä, joihin kuuluvat mm. Honda, Ligier, Niu, Silver, Terhi, Faster, TG, Segway Powersports, Torqeedo ja Zero. Koko konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on n. 100 M€ ja konserni työllistää yhteensä lähes 150 henkilöä. 

Y-tunnus: 1514642-4

Otto-Brandt - Organisaatiokaavio

Tytäryhtiöt

Oy Brandt Ab on maahantuontiin ja vientiin erikoistunut teknisen kaupan alan tukkuliike, joka toimii pääasiassa vapaa-ajan ajoneuvojen ja pienkoneiden markkinassa. 

BrandtTech Oy on maahantuontiin erikoistunut teknisen kaupan alan tukkuliike, joka toimii pääasiassa vapaa-ajan sähköajoneuvojen markkinassa. 

Bike World Oy on Suomen johtava moottoripyörien, mönkijöiden ja veneiden vähittäismyyntiketju, jolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

TerhiTec Oy on Euroopan suurimpia venevalmistajia, joka valmistaa ABS-muovisia Terhi-veneitä Rymättylässä sekä alumiinirunkoisia Silver-veneitä Ähtärissä. 

Freja Marine Oy on yli 50-vuotias venetehdas, joka valmistaa Porvoossa käsityönä lasikuituisia TG-hyttiveneitä.

Fenix Marin Oy on vuonna 2004 perustettu venetehdas ja lasikuitukomponenttien sopimusvalmistaja, joka valmistaa Valkeakoskella mm. Silver Z -lasikuituveneitä.

Kiinteistö Oy Krossinriuku:n toimialaa on liiketilojen hallinta Turun Kaarinassa.

Sulje
Sulje