Tietoa meistä

Hondalta uudistettu BF2.3 perämoottori tulevalle kaudelle

Honda on uudistanut mallistonsa pienimmän 2.3 -hevosvoimaisen moottorinsa. Uusi moottori on entistä helppokäyttöisempi ja sen toimintasäde on kasvanut.

Honda BF23 16 02

Uusi BF2.3 pitää sisällään kiinteän, 10 % suuremman polttoainesäiliön ja käyttöä helpottavan, suuremman polttoainesäiliön täyttökorkin. Lisäksi moottorinsuojakoppa on uudelleen muotoiltu, ja noudattaa nyt samaa muotokieltä Hondan muiden perämoottorimallien kanssa. Muita parannettuja yksityiskohtia ovat mm. uusi moottorin öljynvalutusproppu, EPA standardin mukainen polttoaineputki ja huohottimella varustettu kytkinkotelo.

Hondan luotettava ja hiljainen uusi BF2.3 on pinnoitettu neljällä eri maalikerroksella, mikä takaa parhaimman suojan suolavettä ja auringon UV-säteilyä vastaan. Myös moottorin teho-paino -suhde on luokkansa kärkeä.

Moottorin käynnistys tapahtuu manuaalisesti narukäynnistyksellä, polttoaineen syötöstä huolehtii kaasutin ja sytytys on transistoripohjainen. Moottori on varustettu myös entuudestaan tutulla ja käytännöllisellä öljytason tarkistusikkunalla.

Uudistunut BF2.3 julkaistaan Southamptonin venenäyttelyssä 11. syyskuuta ja esitellään pian tämän
jälkeen niin Ranskan La Rochelle:n venenäyttelyssä 16. syyskuuta kuin myös Italian Genovan venenäyttelyssä
30. syyskuuta. Moottorin toimitukset alkavat lokakuussa 2015.

BF2.3 -perämoottoreita suositellaan mm. Terhi Baby Fun sekä Saiman-malleihin.

Lisää tietoa sekä kuvia uudistetusta perämoottorista löydät täältä.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.terhi.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje