Tietoa meistä

Täysin Uusi Eagle BR 640 esittäytyy

Täysin uusi Silver Eagle BR tuo uudenlaisen muokattavuuden vapaa-ajan veneisiin

Silver newEagleBR 011

Kaudelle 2016 Silver esittelee täysin uuden Eagle BR 640 -mallin, joka edustaa uutta ajattelua Silverillä. Silverillä on jo pitkään pohdittu veneenkäyttäjien muuttuvia tarpeita ja Silverin mahdollisuuksiavastata näihin tarpeisiin ja toiveisiin. Yhtä ja samaa venettä käytetään Suomessa monesti useisiin eri käyttötarkoituksiin. Yhden veneen on täytynyt sopia niin päiväretkiin, heittokalastukseen, yhteysveneeksi kuin kesäiseen auringonottoon ja nautiskeluun. Seurauksena on usein ollut kompromissivene, joka ei loista ominaisuuksillaan oikeastaan missään. Silverillä haluttiin yhdistää erityyppisten veneiden parhaita ominaisuuksia yhteen veneeseen siten, että kompromisseilta vältyttäisiin. Markkinoille haluttiin tuoda erilainen, entistä urheilullisempi alumiinivene.

Ratkaisuksi nousi mahdollisimman suuri muokattavuus, sekä venettä tilattaessa että venettä käytettäessä. Uuden Silver Eagle BR:n voi jo tilausvaiheessa valita esimerkiksi kapeammalla takapenkillä, joka antaa veneen takakulmiin reilusti tilaa. Veneen voi tilata myös rennoimmilla istuimilla; erittäin mukavassa sohvatyylisessä noin 70 cm leveän paapuurin puolen istuimessa aikuinen ja lapsi viihtyvät hyvin. Istuimen alla on tilava säilytystila, ja se mahdollistaa myös taaksepäin istumisen. Kuljettajan istuimeksi tulee samantyylinen 55 cm leveä istuin. Veneen voi myös halutessaan tilata ilman keulan säilytystiloja, jolloin säilytystilojen kohdalla on karhennetun pohjan ansiosta turvallista seistä ja vaikkapa heittää uistinta.

Venettä käytettäessä uusi muokattavuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että veneen takapenkki ja selkänoja on käännettävissä nopeasti ja helposti yhdeksi suureksi tasopinnaksi. Tältä tasolta on erittäin helppo kulkea uimaan tai sen päällä voi ottaa kunnolla aurinkoa. Patjat poistamalla voidaan samalta tasolta vaikka heittokalastella.
Yksi vene, paljon mahdollisuuksia. Ilman kompromisseja.

Uudessa mallissa on haluttu tehdä kaikki korkean laadun ehdoilla. Vene on täynnä pieniä yksityiskohtia joissa viimeistelyn tasolla ja käytettyjen materiaalien valinnalla on pyritty saavuttamaan korkea laatu. Vakiovarusteluun on panostettu entistä enemmän. Veneen keulassa on vakiona integroidut kulkuvalot, ja lisäksi mm. perän istuintyyny/aurinkotason pehmusteet ja hydrauliohjaus kuuluvat veneen hintaan, kaudesta 2016 hintaan kuuluu lisäksi uistelunopeuden säädin. Materiaalien laadusta kertoo muun muassa se, että luukuissa on käytetty ruostumattomia kaasujousia. Tämä vene tulee näyttämään hyvältä vuosienkin käytön jälkeen. Urheilullisesta ja viimeistellystäulkonäöstä huolimatta ajo-ominaisuuksista ei ole tingitty, vaan uutuusvene kulkee pehmeästi ja yllättävän hiljaisesti muiden Silver-veneiden tapaan.

Lue lisää uutuusmallista tästä

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje