Tietoa meistä

Shark BR 580 Best of Boats Awards 2015 finalisti!

15-päinen kansainvälinen tuomaristo, joka koostuu toimittajista 14. eri maasta, kokoontuu jälleen marraskuun lopussa Berliinin Boat & Fun -messuille valitsemaan vuoden 2015 Best of Boats Awards voittajat. Finalistit julkaistiin lokakuun alussa, ja Silver on erittäin ylpeä voidessaan ilmoittaa, että kauden 2015 uutuusmalli  Silver Shark BR 580 on ainoa suomalaisvalmisteinen vene finalistien joukossa! 

Best of Boats 2015_Finalist

Best of Boats Awards, eli lyhyesti BoB Awards, jaetaan vuonna 2015 toista kertaa, ja palkinnonjako tapahtuu yhteensä neljässä eri kategoriassa. Ominaista BoB -palkinnoille on, että ne jaetaan aina loppukuluttaja mielessä pitäen, ja ehdolla on ainoastaan moottoriveneitä jotka ovat tuomariston testaamia. Tuomariston jäsenet ovat vuoden mittaan koeajaneet yli 260 eri moottorivenettä 19:sta eri maasta, ja näiden joukosta 21 venettä on valikoitunut finalisteiksi. Suomalainen Silver Shark BR on ehdolla kategoriassa Best for Beginners. 

Ainutlaatuisella AluFibre™-rakenteella valmistettu Silver Shark BR 580 -alumiinivene tehdään alusta loppuun TerhiTecin tehtaalla Ähtärissä. Silver on erityisen ylpeä ollessaan ainut finaalipaikan napannut vene, joka on kokonaan suunniteltu ja valmistettu Suomessa. 

Best of Boats Awards jaetaan Saksassa Berliinin Boat & Fun -messuilla 26. marraskuuta 2015. Lisätietoja palkinnosta  www.bestofboats.com

 

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje