Tietoa meistä

Uudistunut Honda BF2.3 nyt saatavilla!

Honda on päivittänyt mallistonsa pienimmän 2.3 –hevosvoimaisen moottorinsa, tehdäkseen siitä helppokäyttöisemmän ja lisätäkseen sen toimintasädettä.

Uusi BF2.3 pitää sisällään kiinteän, 10 % suuremman polttoainesäiliön ja käyttöä helpottavan, suuremman polttoainesäiliön täyttökorkin. Lisäksi moottorin suojakoppa on uudelleen muotoiltu, noudattaen samaa muotokieltä Hondan muiden perämoottorimallien kanssa. Muita parannettuja yksityiskohtia ovat mm. uusi moottorin öljynvalutusproppu, EPA standardin mukainen polttoaineputki ja huohottimella varustettu kytkinkotelo.

Hondan luotettava ja hiljainen uusi BF2.3 on pinnoitettu 4 eri maalikerroksella, mikä takaa parhaimman suojan suolavettä ja auringon UV-säteilyä vastaan. Sen teho-paino –suhde on luokkansa kärkeä. Se on myös käytön ja huoltojen osalta luokkansa huolettomin, ollen ainoa ilmajäähdytteinen ja keskipakoiskytkimellä varustettu perämoottori kokoluokassaan – ei siis vaihteen valintaa ja vesipumpun huoltoja. Takuu –suhde on luokkansa kärkeä. Se on myös käytön ja huoltojen osalta luokkansa huolettomin, ollen ainoa ilmajäähdytteinen ja keskipakoiskytkimellä varustettu on luonnollisesti  5 vuotta.

Toimitukset kauppiaille ovat alkaneet marraskuussa 2015 joten hae omasi!

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondamarine.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje