Tietoa meistä

100-prosenttista toimintavarmuutta uudella Miimolla

TM Rakennusmaailma (1/2015) testasi uusittua Honda Miimo -robottiruohonleikkuria, ja oli kokemuksiinsa hyvinkin tyytyväinen. Erityistä kiitosta saivat Miimon uudistettu näyttö- ja käyttöpaneeli, jonka suomenkielinen valikko oli helppo käyttää ja ohjelmoida askel askeleelta opastuksen mukaan.

Heti laitteen käyttöönotossa suomenkielinen ohjelmointi helpotti tuntuvasti monipuolisen ajo-ohjelman hyödyntämistä. Valikko ohjaa kuvakkeilla ja teksteillä mitä pitää.

Koko testin ajan Miimo työskenteli tehokkaasti. Leikkuujälki oli moitteetonta eikä laite kerännyt leikkuujätettä pahemmin koteloon. Ohjelmoinnin mukaan Miimo ajoi tarkasti ja siisti nurmikon aivan rajakaapelia myöten. Jos laite jätettiin tauolle vaikka viikoksi, noin 1000 neliön ala siistiytyi jälleen parissa päivässä.

Miimo on parhaimmillaan hieman suuremmilla ja monimuotoisillakin aloilla, joilla saa olla kalteviakin leikattavia penkereitä. Se on nopea ja liikkeissään ripeä eikä mieti pitkään ottaessaan aina uuden leikkaussuunnan. Ajo oli kuluneena kautena 100-prosenttisen toimintavarmaa.

Miimosta on siis kehittynyt helppokäyttöinen ja toimintavarma robottileikkuri, joka sopii hyvinkin monimuotoisille pihoille. Miimo ei karta nousuja, laskuja eikä pihan normaaleja epätasaisuuksia. Aika velikulta.

Tutustu uuteen Miimo-robottileikkuriin täällä.

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondapower.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje