Tietoa meistä

Honda Marine esittelee täysin uudet BF4-, BF5- ja BF6 -perämoottorit.

Hondan päivitettyä vuosi sitten pienimmän BF2.3 –perämoottorinsa, on nyt vuorossa 3 täysin uutta kannettavaa perämoottoria ja Hondalle myös osin uusiin kokoluokkiin. Nämä uutuus-moottorit on varustettu Hondan kehittyneimmällä teknologialla ja pistävät kertaheitolla uusiksi käsitykset pienten, kannettavien perämoottoreiden ominaisuuksista ja niiden hyödyistä kuluttajalle.

Uutuus-moottoreiden merkitys on Hondalle suuri. Kolmen vuosikymmenen jälkeen nykyinen Honda BF5 uusiutuu läpikotaisin ja saa rinnalleen iso- ja pikkuveljet BF4- ja BF6 –moottoreiden muodossa. Kiitos kuuluu Hondan insinööreille, joiden kanssa tehtiin myös Suomessa aitoa empiiristä tuotekehitystyötä kentällä, asiakkaiden tarpeet huomioiden ja tuotekehityksen kustannuksia ja ongelmakohtia kiertelemättä. Lopputulos puhukoon puolestaan: käynnistyksen keveys, hiljaisuus ja käynnin värinättömyys ovat saaneet uuden referenssin. Lisäksi BF5- ja BF6 –perämoottoreissa on vakiona peräti 6A lataus eli kasvava tarve elektronisten laitteiden virrantarpeelle pienimmissäkin veneissä (kännykät, plotterit, valaistus, jne.) on huomioitu. Kaupanpäälle tulevat Hondan laatu ja luotettavuus, eikä näiden koneiden muotoiluakaan pidä unohtaa –nämä koneet näyttävät hyvältä. Tutustukaa ja verratkaa!

Mukavuus ja varustelu

Uutuus-moottorit on varustettu Hondan uudella puolipuristuksella, mikä käynnistysnarun mekanismiin yhdistettynä takaa ennennäkemättömän käynnistyksen helppouden ja keveyden kaikissa lämpötiloissa. Uudenlainen moottorilohkon kumiripustus puolestaan eliminoi poikkeuksellisen tehokkaasti moottorin värinät läpi koko kierrosalueen, ja lisäksi käynnin hiljaisuus määritellään Hondan uutuus-mallien myötä uusiksi. BF5- ja BF6 –mallit tarjoavat vakiona niin virran ulosoton (latauksen) kuin ulkoisen polttoainetankin liitännän kiintosäiliön rinnalle. ”One touch stop” –toiminto huolehtii moottorin sammumisesta yhdellä sammutusnapin painalluksella.

Suorituskyky ja luotettavuus

Uutuus-moottoreissa on vakiona 1.5-litran kiintosäiliö, mikä moottoreiden pieni polttoaineenkulutus huomioiden tarjoaa pitkän toimintasäteen. Iskutilavuudeltaan 127 cm³ 4-tahtimoottori on vääntävä ja kierrosherkkä, ja sitä suojelee öljynpaineen merkkivalo ja öljyvahti, mikä automaattisesti rajoittaa kierrokset 2 300 rpm tasolle öljynpaineen laskiessa. Potkurivalikoima on laaja, mukautuen erikoistarpeisiin. Rikipituuksina saatavilla niin perinteinen lyhytrikinen (15” / 38 cm) kuin pitkärikinen (20” / 51 cm). Tuttuun tapaan moottoreille myönnetään Honda 5 vuoden takuu.

Saatavuus

Uudet BF4, BF5 ja BF6 lanseerataan Southamptonin venenäyttelyssä 16.9.2016, Genovan venenäyttelyssä 20.9.2016 ja Grand Pavois’n venenäyttelyssä 28.9.2016. Suomeen moottorit saadaan marraskuussa 2016, jolloin käynnistyvät myös toimitukset.

Lisätiedot, myynti ja markkinointi:
Oy Brandt Ab, Honda-perämoottorit
Pasi Partanen
Tuotepäällikkö
pasi.partanen(at)brandt.fi
+358 (0)20 775 7200

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondamarine.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje