Tietoa meistä

Silver lanseeraa täysalumiiniset X-mallit kaudelle 2017

SILVER LAAJENTAA MALLISTOAAN KAHDELLA TÄYSALUMIINISELLA VENEMALLILLA 

Kaudella 2017 Silver laajentaa venemallistoaan tuomalla markkinoille kaksi uutta täysalumiinista moottorivenettä: Silver Shark BRX ja Silver Eagle BRX. Täydentämällä mallistoaan X-malleilla Silver vastaa vientimarkkinoiden kasvaneeseen kysyntään alumiinivenesegmentissä. Uudet mallit tulevat jo olemassa olevan AluFibreTM-malliston rinnalle antaen näin entistä enemmän valinnanvaraa loppukuluttajalle.

Helsingin Vene17-näyttelyssä nähdään helmikuussa kaksi uutta versiota suosituista suuremman kokoluokan Silver BR -malleista. Uutuuksissa on täysalumiinisen, pehmeäkulkuisen rungon lisäksi alumiinista valmistetut sisälaidat, turkkipinnat, istuin- ja luukunkannet sekä jopa 30 mm alumiinikaiteet. Ergonomiasyistä pulpetit ovat osittain lasikuitua. X-mallien ominaispiirteisiin lukeutuvat korotettu etuavotila, jonka alla on suuri säilytystila, kiinteä takakeskipenkki jonka sisällä on tekninen tila akulle sekä alumiiniset klaffipenkit takatilassa joiden avulla perään saa muodostettua kokoleveän takapenkin/-tason. Muun Silver-malliston tapaan myös X-mallit on suunniteltu uppoamattomiksi.

Silver BRX-mallit palvelevat niin vapaa-ajan kalastajia kuin meneviä veneilijöitä ja yhteysvenekäyttäjiä, joille kestävyys, huolettomuus ja helppokäyttöisyys ovat kaiken a ja o.

Uutuudet esitellään yleisölle ensimmäistä kertaa Helsingin Vene17-näyttelyssä helmikuussa 2017.
Lue lisää uutuusmalleista.
 

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje