Tietoa meistä

Silver mukana Kuopion Kallavesj-näyttelyssä 31.3-2.4.2017

Silver Kallavesj 2017

Silver on jälleen mukana Itä-Suomen omassa Kallavesj-näyttelyssä 31.3-2.4.2017

Vuotuinen Kallavesj-venenäyttely järjestetään jälleen Kuopio-hallissa, ja Silver on tietenkin mukana! Osastollamme B7 voit tutustua eri kokoluokan Silvereihin, esillä seuraavat mallit:

Silver Fox BR
Järvi- ja mökkikansan suosikkimalli, joka on ketterä ja helpostihallittava juuri alle 5 metriä pitkä alumiinirunkoinen bow rider. Tuplapulpetin takana on kaksi pehmustettua erillisistuinta ja perässä leveä takapenkki lisämatkustajille. Pulpettien eteen jäävä iso avoin tila sopii niin vapaa-ajan kalastukseen kuin suurien laukkumäärien kuljettamiseen. Lisää mallista täältä.

Silver Wolf BR
Hiukan päälle viiden metrin pituinen monikäyttövene Wolf BR, sopii niin yhteysveneeksi kuin mökkiveneeksi, saaristoon ja järvisuomeen. Ketterästä koosta huolimatta Wolf BR kestää myös hyvin vetää vesihiihtäjiä/vesilautailijoita, jonka vuoksi venemalli on suosittu myös nuorten keskuudessa. Suuri etuavotila, jossa reilusti säilytystilaa ja kaksi erillisistuinta sekä leveä takapenkki hyvin suojaavan tuulilasin takana. Lisää tietoa sekä kuvia mallista täältä.

Silver Shark BRX - Uutuus 2017!
Toinen kauden 2017 uutuuksista, Shark BRX, on täysalumiininen luottokumppani aktiiviselle veneilijälle/mökkiveneilijälle, joka haluaa veneen joka sopii miltei ympärivuotiseen käyttöön. Shark BRX on jo nyt löytänyt paikkansa vapaa-ajankalastajien keskuudessa, ja se on saanut kiitosta mm. keulan avotilan muunneltavuudesta sekä perän klaffipenkeistä, jotka voi nopeasti ja helposti taittaa tieltä pois. Katso tarkemmat tuotetiedot täältä.

Nämä Silver-mallit, sekä kumppanimme Hondan perämoottorivalikoiman löydät osastolta B7.
PsstMuistathan, että tapahtumaan on vapaa pääsy? lue lisää: www.kallavesj.fi 

Tervetuloa tutustumaan suosittuihin Silver & Honda -venepaketteihin Kuopio-halliin 31.3-2.4.2017!

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje