Tietoa meistä

Silver vahvasti mukana Helsingin Uivassa Venenäyttelyssä 17.-20.8.2017

Uiva17 - panoramakuva

Silver-veneet mukana Uivassa Venenäyttelyssä 17.-20.8.2017

Helsingin vuotuinen Uiva Venenäyttely tuo yhteen intohimoiset veneilijät, koti- ja ulkomaiset veneenvalmistajat sekä asiantuntevat venealan myyjät Lauttasaaren HSK-satamaan 17.-20.8.2017. Uiva Venenäyttely järjestetään tänä vuonna jo 40. kertaa ja merkkivuoden kunniaksi venenäyttelyä on uudistettu rankalla kädellä. Silver on luonnollisesti vahvasti mukana Uivan hulinassa yhteensä yhdeksän venenpaketin voimin. Silver & Honda -venepaketit löydät tuttuun tapaan E-laiturilta.

Jälleen on se aika vuodesta, jolloin veneilijät ja veneenvalmistajat kerääntyvät sankoin joukoin Helsingin Lauttasaareen Uivan Venenäyttelyn merkeissä. Helsingin Uiva järjestetään tänä vuonna jo 40. kertaa, ja tämän kunniaksi venenäyttelyä on uudistettu ja paranneltu. Ensimmäistä kertaa ikinä venenäyttelyssä on mm. alue laitureineen joka on täysin pyhitetty kalastukselle. Kalastusalueella on esillä lukuisia kalastukseen tuunattuja pienveneitä ja päivittäin alueella haastatellaan kiinnostavia ihmisiä ja esitellään päivän kalastustrendejä. Venenäyttelyn aikana voi lisäksi mm. testata SUP-lautailua ja alueella järjestetään myös erinäisiä esityksiä ja näytöksiä.

Veneet ovat luonnollisesti näyttelyn kohokohta, ja niitä onkin esillä satoja. Silver-veneet ovat mukana hulinassa yhteensä yhdeksän venepaketin voimin - kauden uudet täysalumiiniset BRX-mallit vetonaulana. Seuraaviin venemalleihin pääset tutustumaan Hondan E-laiturilla:

Avant-mallit:  Fox Avant & Wolf Avant
BR-mallit:  Fox BR, Wolf BR, Hawk BR, Shark BR ja Eagle BR
BRX-mallit:  Shark BRX & Eagle BRX

Uivasta Venenäyttelystä löydät lisätietoja osoitteesta www.uiva.fi - Silverin kuulumisia näyttelyn ajalta pääset näkemään Silverin facebook-sivulta tai instagramista.

Tervetuloa Uivaan löytämään loppukesän tai vaikkapa ensi kauden menopelisi!

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje