Tietoa meistä

Tervetuloa Uiva17-näyttelyn Honda E-laiturille 17.-20.8.2017

Uiva17 banner marine

Honda-venepaketit esittelyssä Helsingin Uiva17-näyttelyssä 17.-20.8.2017

Vihdoin on se aika vuodesta, kun veneilijät ja veneet saatetaan yhteen kesäisissä ja merellisissä merkeissä. Helsingin Lauttasaaressa, HSK-jäsensatamassa, järjestetään jo 40. kertaa Uiva Venenäyttely, joka merkkivuoden kunniaksi on läpikäynyt suurehkoja muutoksia ja päivityksiä. Mutta yksi asia on ja pysyy samana - Honda Marinen ja Honda-venepakettien vahva läsnäolo näyttelyssä! Yhteensä 32 venepakettia on esillä Hondan E-laiturilla, ja lisäksi viereisellä maaosastolla on irtomoottoreiden lisäksi lukuisia Terhi-veneitä sekä Terhi & Honda -venepaketteja. Tervetuloa mukaan!

Hondan E-laiturilla on tänä vuonna esillä 32 eri Honda-venepakettia, ja joukkoon mahtuu kuusi kauden uutuusvenettä - josta kaksi on ensiesittelyssä nyt Uiva17-näyttelyssä. Ensiesittelyssä olevat veneet kuuluvat tällä kertaa Fasterille, ja kyseessä on kahvaohjattava Faster 460 TH -malli sekä tilava, monikäyttöinen Faster 625 SC tuplapulpetilla. Uutuuksista voit lukea lisää  Faster-veneiden kotisivuilta lähipäivinä.

Kauden uutuuksiin kuuluu yllä mainittujen lisäksi Silver Eagle BRX, Silver Shark BRX, Faster 625 CC sekä AMT 175 BR. AMT:n uutuusmalli on lisäksi Uivan venenäyttelyn aikana koeajettavissa Kippari-lehden koeajolaiturissa - mahtava tilaisuus kokea AMT-veneiden erinomaiset ajo-ominaisuudet!

E-laiturin juuressa, maaosastolla, löydät lisäksi lukuisia Terhi-veneitä sekä Terhi & Honda-venepaketteja, mukaan lukien Suomen ostetuimman venepaketin Terhi 475 BR & Honda BF50. Maaosastolla on myös esillä Hondan irtokoneet, Torqeedon sähköperämoottorit, Honda Power-tuotteet sekä Yanmarin merimoottorit.

Lisätietoa Uiva17-näyttelystä, aukioloajat sekä ennakkoliput osoitteesta  www.uiva.fi
Ja muistahan seurata meitä myös  facebookissa, niin tiedät mistä messuilla puhutaan ja kuulet uutisista ensimmäisenä.

Lämpimästi tervetuloa Vene17-messuille!

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondamarine.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje