Tietoa meistä

Tositarkoituksella

Nyt lähtee uuteen kotiin teeveestä pian hyvinkin tuttuja ja hauskoja kumppaneita! Päät kääntyy enemmän kun varmasti kun hurautat paikalle vimosen päälle päheellä mautolla! Mautot löytyy Bike Worldin liikkeistä, tervetuloa treffeille ja tekemään tarjous!

Ainutlaatuisia yksilöitä

Jokainen auto on oma ainutlaatuinen yksilö. Toista samanlaista ei ole eikä tule. Puhdaslinjainen Ligier JS30 RS on moderni ja nuorekas mopoauto, joka pitää sisällään mopoautomaailman varmatoimisinta tekniikkaa ja monia turvallisuutta lisääviä ratkaisuja. Auton yksiosainen runko on tukevaa alumiiniputkea ja auton ovissa on kunnolliset sivutörmäyssuojapalkit. Auton painopistettä on alennettu tuomalla akku lattiatasoon ja sijoittamalla moottori ja vaihteisto peräkkäin. Tämä tuntuu hyvinä ajo-ominaisuuksina esim. kaarreajossa. JS30 RS:n moottorina toimii aina luotettavuudestaan kuulu 500 cc:n Lombardinin Progress -dieselmoottori.

Ligier JS30 RS on teknisesti korkeatasoinen ja hyvin varusteltu, mutta silti hinnaltaan houkutteleva vaihtoehto Ligierin mallistossa. Se on oikea valinta, kun etsitään sporttista mopoautoa kahden vuoden takuulla.


Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.bikeworld.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje