Tietoa meistä

Manninen Bros Honda veteraanit hyvässä vedossa Siilinjärvellä

Team Manninen Bros Honda matkasi viime viikonloppuna Savoon tavoitteenaan valloittaa sekä Siilinjärven Hamulan motocross radan vaativat hiekkamäet että palkintokorokkeen. Lauantaina vuorossa oli veteraanien Suomen Cup luokat ja tiimikuljettajat Erno Aro ja Miska Aaltonen tekivätkin vahvat suoritukset lähes hellelukemista huolimatta. MXV35-luokassa Erno Aro ajoi aamun aika-ajossa neljänneksi ja tasaisen vahva veto molemmissa erissä toi eräsijat neljä ja kolme ja yhteistulosten kolmannen sijan. Miska Aaltonen oli jälleen ylivoimainen ja ajoi aika-ajossa lähes kuuden sekunnin pohja-ajan. Kisaerissä sama tahti jatkui ja merimaskulaiskuljettaja ajoi selvään voittoon molemmissa erissä. Aaltonen johtaa MXV45-luokkaa puhtaalla sarjalla ja Aro on MXV35-luokassa sijalla kolme.

Sunnuntaina ajetuissa SM-erissä nuoremmat tiimikuljettajat eivät pystyneet parhaimpaansa vesisateessa ja Aaltonen oli MXC/A-luokassa kuudes ja Reinike MX1-luokassa yhdeksäs. Motocrossin Suomen Cup ja SM-sarja jatkuu vajaan kolmen viikon kuluttua Karkkilassa, mutta Verneri Aaltonen nähdään kilparadoilla jo kahden viikon kuluttua Portugalin EM-osakilpailussa.

Team Manninen Bros Hondan yhteistyökumppanit kaudella 2017 ovat Oy Brandt Ab, Arai-kypärät, Yoko, Motonet, Michelin, Ykkös-MP Oy-moottoripyöräliike, yritystekstiilejä ja mainos- sekä liikelahjoja valmistava Brandix Oy, 100% ajolasit, Works Connection, Blackbird-tarrat, Gaerne-ajosaappaat, TQ-Productions rakennusliike ja Europower -generaattorit.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje