Tietoa meistä

Enduron kisakausi avattu Hyvinkäällä

Kauden 2012 ensimmäinen kotimainen endurokisa ajettiin Hyvinkään maastoissa. Hyvinkään Talvienduro ajettiin hyvissä maisemissa ja olosuhteissa, pakkasta ja luntakin oli sopivan riittävästi. Kisan ylivoimaiset nimet olivat Oskari Kantonen ja Miko Mellin, jotka eivät jättäneet kenellekään epäselväksi, ketkä olivat päivän nopeimmat. Oskari voitti yleiskilpailun ja vajaat 50 sekuntia myöhemmin selkeänä kakkosena tuli maaliin Miko. Siitä taaksepäin erot olivatkin jo huomattavasti suuremmat, lähemmäs kolme minuuttia.
 
Kantonen ja Mellinhän siirtyivät Hondalle tämän vuoden alusta Santtu Enjalan vetämään SE-TEAMIIN. Oskarin kalusto pohjautuu Honda CRF 450R -crossiversioon ja Mikolla on puolestaan CRF 250R, myöskin crossiversiosta muokattu enduro. SE-TEAM rakentaa täysin vastaavanlaista kalustoa myyntiin huomioiden tarvittaessa kuljettajan toiveet.  Santun liike löytyy Keravalta ja netistä osoitteella  se-team.net.
 
Sunnuntain kilpailun tulokset  ovat ammattitaitoisten kuljettajien ansiota, mutta varmasti myös osoitus Hondan luotettavuudesta ja kilpailukyvystä. Nöyrät kiitokset ja onnittelut Oskarille ja Mikolle! 

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje