Tietoa meistä

Honda esittelee nostalgisia ja sporttisia 2013 uutuuksia

Honda CRF450 Rally

 

Honda paljastaa Kölnin näyttelyssä uuden enduro-kisamallin, CRF450 Rallyn, jolla se osallistuu vuoden 2013 tammikuussa järjestettävään Dakar-ralliin. Honda on aiemmin kisannut yhdeksän kertaa menestyksekkäästi nykyistä Dakar-rallia edeltävässä kilpailussa, Paris-Dakar-rallissa vuosina 1981-1989. Silloin Honda voitti peräti viisi kertaa, ja nyt on tarkoitus tehdä vahva paluu 24 vuoden tauon jälkeen.

Hondan joukkue, Team HRC, koostuu viidestä kuljettajasta: 11-ketrainen U.S. Baja -mestari, yhdysvaltalainen Johnny Cambell, portugalilainen Helder Rodriques, brasilialainen Felipe Zanol, britti Sam Sunderland sekä argentiinalainen Javier Pizzolito. Heidän kisapyöränsä on uusi Honda CRF450 Rally, joka perustuu maailmanlaajuisesti suosittuun, erinomaisesta käsiteltävyydestään ja kisamenestyksestään tunnettuun Honda CRF450X -malliin. Honda tähtää nyt kaikkien aikojen ensimmäiseen, sarjatuotantomalliin perustuvalla pyörällä ajettuun rallivoittoon.

Honda CB1100

 

Tulevaisuuteen katsoen perinteitä kunnioittaen Honda tuo markkinoille uuden CB1100 -mallinsa, jossa ajaton muotoilu yhdistyy vahvaan sporttiseen luonteeseen. Tällä uutuudella on myös selvä yhteys legendaariseen Tuuttiin, Honda CB750 Four -malliin, joka mullisti moottoripyöräilyä ennennäkemättömällä tavalla tullessaan markkinoille vuonna 1969 jättäen pysyvän jälkensä historiaan.

Uusi CB1100 on urheilullinen olematta varsinaisesti sporttipyörä. Sen nostalgiset linjat, pyöreä ajovalo, analogiset mittarit ja muut yksityiskohdat antavat viitteitä siitä, millaiselta moottoripyörät aikoinaan näyttivät. Kuitenkin CB1100 on sekä rakenteeltaan että tekniikaltaan huippumoderni ja suorituskykyinen pyörä, jonka PGM-FI-pottoaineenruiskutuksella varustettu moottori takaa paljon tehoa, pienen kulutuksen ja alhaiset päästöt. Hondan Dual ABS -jarrut vakiona.

Kokonaishinta: 15.490 € *

Honda NSC50R

 

Sporttinen moposkootteri aidoin Repsol-värityksin. Tässä uutuudessa yhdistyvät kaikki ominaisuudet, joita niin nuoret kuin heidän vanhempansakin arvostavat. NSC50R on häikäisevän näköinen, räväkkäluonteinen ja katu-uskottava. Mutta se on myös hankintahinnaltaan, polttoainetaloudeltaan ja muilta käyttökustannuksiltaan edullinen. Ja kaiken kruununa siinä yhdistyvät Hondan laatu ja luotettavuus, joista osoituksena pitkä neljän vuoden takuu. Niiden ansiosta myös jälleenmyyntiarvo on poikkeuksellisen korkea. 

Suositushinta: 2.390 € *

 *)  Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron.
Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut, enintään 600 euroa.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje