Tietoa meistä

Honda CRF150 Cup palaa entistä vahvempana kaudelle 2011

Viime vuonna ensi kertaa järjestetty maailmanlaajuinen Honda-junioreille tarkoitettu Extreme Academy palaa Suomeen myös kaudella 2011. Ohjelmassa on jälleen sekä Honda-juniorien CRF150-kilpailusarja että Honda Extreme Academy -leirejä.
  - Viime vuoden loppupuolella Euroopan Hondalta lähestyttiin meitä ja kysyttiin kiinnostusta lähteä mukaan Academyyn myös täksi kaudeksi. Oli helppo vastata myöntävästi, sillä saimme runsaasti positiivista palautetta viime kauden Honda Extreme Academy -sarjasta ja -leiristä. Toisaalta meillä on suuri halu olla mukana kehittämässä suomalaista motocrossia ja erityisesti junnutoimintaa, kertoo Tommi Peltola Oy Brandt Ab:stä.

HONDA CRF150 CUP
Kaudella 2011 pistelaskussa mukana ovat C/C- ja C/B-luokissa Motocross-liigakisat ja C/A-luokassa Suomen Cupin kisat. Jokaisesta luokasta palkitaan kolme parasta kuljettajaa kauden lopuksi järjestettävässä motocross-gaalassa. Uutta tälle kaudelle on osassa kisoja jaettava ”Honda Extreme Academy Special Award”, jolla palkitaan kyseisen kisan paras tsemppari. Lisäksi Honda CRF150 Cupiin osallistujille on taas luvassa tavarapalkintoja Honda Extreme Academy -yhteistyökumppaneilta kuten Renthal, Vans ja One.

HONDA EXTREME ACADEMY -leiri
Viime vuoden Extreme Academy -leiri oli menestys, olihan opettajina Suomen parhaita kuljettajia ja kaksinkertainen maailmanmestari Hollannista, John van den Berg. Tämän vuoden leiri järjestetään kesäkuun alkupuolella Vantaan Lavangossa, ja se on jälleen avoin kaikille Honda-kuljettajille. Lopullinen päivämäärä ja ohjelma julkaistaan lähiviikkojen aikana.

ILMOITTAUTUMINEN
Lataa ilmoittautumislomake:

Toimita lomake täytettynä osoitteeseen:
Oy Brandt Ab/MP-osasto
Tuupakantie 7 B, 01740 Vantaa
Lisätietoja:
Tommi Peltola
gsm. 0400 942 742
tommi.peltola@brandt.fi
Palautus mielellään 31.3.2011 mennessä.

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje