Tietoa meistä

Tommi Mäkinen Motocrossin Suomen Mestari 2011

MX1 -luokan Suomen mestaruus ratkaistiin viimeisessä osakilpailussa Tampereella viikonvaihteessa. Tommi Mäkinen lähti kahteen viimeiseen erään pistejohdossa ja voitti ensimmäisen erän. Oman jännityksen mestaruustaistoon toi kuitenkin tuomariston langettaman aikasakon, keltaisen lipun noudattaminen. Kymmenen ensimmäistä kuljettajaa sai 30 sekunnin aikasakon ja Tommin sijoitus putosi pykälän.

Mäkinen näytti kuitenkin toisessa  erässä hermonsa ja taitonsa voittaen selkeästi erän. Muille mestaruusehdokkaille ei annettu minkäänlaisia mahdollisuuksia. Näin Tommi Mäkisestä saatiin MX 1 -luokan mestari kaudella 2011!

Mäkisten kaltaista perhekuntaa ei joka päivä välttämättä tapaa. Samaisessa viikonlopun kisassa nuorempi veli, Miika näytti vauhtinsa ajaen aivan kärjen tuntumassa. Pienistä vastoinkäymisistä johtuen erissä keskeytys ja kuudes sija. Poika on parantanut kyytiään joka vuosi, Miikassa on tulevina kausina ainesta mihin vain. Hyvin kuluneen kauden pisteeksi Tommi ja Miikan isä, Mauri Mäkinen kuittasi itselleen erävoiton ja MXV 50 -luokan hopeasijan.

Team Brandt ja Honda onnittelevat koko perhettä hienosta kaudesta!

Robin Selenius Hopeaa

Suomen Cup C/A -sarjan kakkostila ja samalla suomenmestaruushopea tulivat Robin Seleniukselle. Hieno suoritus, josta myös nöyrä kiitos kuljettajalle. Hopeatila hieno osoitus kuljettajan vauhdista ja Honda CRF 150:n kilpailukyvystä.

Viikonlopun kilpailu oli Hondalle voittoisa muutenkin. Kari Rantanen voitti MXV50-mestaruuden, Mauri Mäkisen ollessa toinen.  MXV40-luokan mestaruus: Kimmo Sten ja Honda.

Team Bike World Honda ja Henri Jumppanen näyttivät myös nousevan vauhtinsa ollen erissä 1. ja 2.

Kerran vielä onnittelut kaikille Honda-kuljettajille Brandtin ja Hondan puolesta!

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje