Tietoa meistä

Honda esittelee Milanon Eicma -näyttelyssä uusia malleja kaudelle 2012

Honda 2012 uutuudet.

VFR1200X / VFR1200XD Crosstourer
Kiehtova uutuus, jossa yhdistyvät sporttinen olemus sekä enduron ajo-asento ja käsiteltävyys. Moottorina vallankumouksellinen, kompakti ja suorituskykyinen 1200-kuutioinen V-nelonen. Saatavana myös toisen sukupolven DCT-automaattivaihteistolla.

NC700X ABS / NC700XD ABS DCT
Kaikille teille hauskin ja taloudellisin vaihtoehto. Japanissa valmistettu malli, jonka vääntökäyrä tekee ajamisesta uskomattoman helppoa. Tulossa hyvä valikoima upeita Honda-lisävarusteita. Saatavana myös DCT-vaihteistolla.

NC700S ABS
Hondan uuden moottoritekniikan ideaan hienosti sopiva perinteinen moottoripyörä järkihintaan. Muiden NC-mallien tapaan kulutus ja päästöt luokkansa pienimmät. Japanissa valmistettua Hondan huippulaatua.

NC700D Integra
Edistyksellinen, Japanissa valmistettu uutuus, joka haastaa maxiskootterit ja keskikokoiset moottoripyörät pienellä kulutuksellaan, erittäin vääntävällä uudella moottorillaan sekä hyvällä ajoergonomiallaan ja -ominaisuuksillaan. ABS-jarrut ja 6-portainen DCT-automaattivaihteisto.

GL1800 Goldwing
Maanteiden kuningas tulee kaudelle 2012 Japanista. Uusi GPS, entistä suurempi kuljetuskapasiteetti ja huippuunsa viedyt ajo-ominaisuudet uudistettuine iskunvaimennuksineen pitävät Goldwingin edelleen ainoana mallina, jota voidaan kutsua nimellä Luxus Tourer.

NSC50 Vision -moposkootteri
Taattua Honda-laatua 4 vuoden takuulla. Moderni, polttoaineen ruiskutuksella varustettu 4-tahtimoottori. Turvallisuuden takaavat Honda CBS -yhdistelmäjarrut. Reilu, 14 tuuman rengaskoko kruunaa hyvät ajo-ominaisuudet kaikilla tiepinnoilla.

CBR125R Repsol
Kaudelle 2011 esitelty nopea ja luotettava CBR125R lisäsi mallin myyntiä 20%! Kokeiltuaan uutta CBR125R:ää myös RR:n harrastajat innostuivat pyörän voimasta, nopeudesta ja urheilullisista ajo-ominaisuuksista. Tulossa onkin CBR125R-merkkiluokka ensi kesän kisakalentereihin.

CBR1000RR Fireblade 20-vuotisjuhlamalli
Firebladen menestys on aina perustunut luokkansa parhaaseen ajettavuuteen ja moottorin tehontuoton kohdistamiseen oikeille kierrosalueille. Fireblade on nopein radalla, muut saavat olla sitä paperilla.

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje