Tietoa meistä

Honda StikR -skootterit by JVG

Hondan StikR-skootterit ovat erilaisilla tarra- ja väriyhdistelmillä tai kokonaan itse suunnitelluilla tarrasarjoilla tuunattavia skoottereita. Hondan StikR:t voi suunnitella kahden Honda-skootterin ja niiden värivaihtoehtojen pohjalle omassa palvelussaan, osoitteessa www.stikr.fi StikR-skoottereiden ensimmäisenä yhteistyökumppanina aloittaa Rap-kaksikko JVG.

JVG tuunaa omat StikR-skootterinsa - ja niitä voi myös ostaa omaksi

Hondan ja JVG:n yhteistyön myötä kaksikko tuunaa omat StikR-skootterinsa ja päristelee niillä koko kesän 2013. JVG-skodu on myös ostettavissa nettisivun kautta. Kaksikon laatimia Spotify-soittolistoja ja kuvaamia YouTube-videoita voi seurata www.stikr.fi -sivustolla, Hondan facebook.com/hondamp -sivuilla sekä seuraamalla Instagramissa @jvgfi ja @Hondastikr. 

Uusi Honda NSC50R on aggressiivisen linjakas ja nyt myös omistajansa tyyliin tuunattavissa. Sen saa lisäksi valmiiksi Repsol-kisateipattuna. Hinnaltaan edullisemmassa Honda NSC50 Vision -moposkootterissa on enemmän värivaihtoehtoja – ja se on samoin tuunattavissa. Tuunatut skootterit voi tilata nettipalvelusta haluamansa jälleenmyyjän kautta tai suoraan jälleenmyyjiltä hintaan  Honda NSC50 Vision 2.190 € + 150 € StikR-tarrasarja ja Honda NSC50R 2.390 € + 150 € StikR-tarrasarja.
Näihin lisätään vielä paikkakuntakohtaiset toimituskulut. 

     

JVG-keikoilla Bike Worldeissa

Honda-yhteistyön myötä JVG heittää DJ- ja nimmarikeikat Bike Worldeissä:
Vantaalla Ottopäivillä perjantaina 17.5. klo 17.–19.00
Raisiossa lauantaina 20.4. klo 13.00
Tampereella lauantaina 27.4. klo 13.00

Rap-kaksikko Jare & VilleGallen Mustaa kultaa- ja Jvg.fi-albumit ovat molemmat myyneet kultaa. Kaksikon musiikkivideot ovat keränneet yli 16 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Vuoden 2012 Emma-gaalassa JVG voitti Vuoden tulokas- ja Vuoden Hiphop-albumi -pystit. JVG oli vuoden 2012 kuunnelluimpia artisteja Spotify -musiikkipalvelussa. 

www.stikr.fi
www.hondabikes.fi
www.jvg.fi
www.Instagram.com: etsi @Hondastikr @jvgfi  Hashtagit #hondastikr

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje