Tietoa meistä

Honda CBR125R Bike-lehden piikkivertailussa

2013 - Bike-lehden piikkitestiryhmä

Oy Brandt Ab ja kolme muuta maahantuojaa ovat antaneet neljälle 16-18-vuotiaalle motoristille Bike-leden piikkivertailuun testattavaksi 125-kuutioiset moottoripyörät.

Vertailu on tavallisuudesta poikkeava siksi, että testiryhmä koostuu tällä kertaa 16-18-vuotiaista kuljettajista, jotka ovat kyseisten pyörien oikeata käyttäjäkuntaa.Sadan hakijan joukosta testaajiksi valikoituivat Niklas Kiiski, Jenni Pekkarinen, Oula Regina ja Jere Uusi-Videnoja. Ajopeleiksi he saivat Generic TR 125 SM:n, Honda CBR 125 R:n, Husqvarna SM 125 Racingin ja KTM 125 Duken. Kukin kuljettaja ajaa jokaisella pyörällä noin kuukauden, jonka jälkeen suoritetaan kaluston vaihto. Lisäksi kuljettajat testaavat kesän aikana erilaisia ajovarusteita ja tarvikkeita.

Testin aluksi kuljettajille pidettiin noin parin tunnin mittainen käsittelyharjoitus, jossa treenattiin hidasajoa, kahdeksikkoa sekä hätäjarrutusta. Kaikki suoriutuivat harjoitteista mallikkaasti. Heillä jokaisella on selkeästi ajaminen hyvin hallussa, ja tarjottu palaute epäilemättä auttaa hiomaan taitoja vieläkin paremmiksi.

Testikuljettajia tullaan haastamaan kauden mittaan erilaisiin tapahtumiin ja heidän kanssaan tutustutaan erilaisiin moottoripyöräilyn lajeihin. Heidän edesottamuksiaan voi seurata kauden mittaan Bike-lehdestä ja Biken nettisivuille avatusta blogista, jonne saadaan testin edetessä uutisia ja kuvamateriaalia tien päältä.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje