Tietoa meistä

Honda-ylivoimaa Savosta!

Kuluneena viikonloppuna Siilinjärven Santtu Tiainen näytti kuka on Suomen kovin kuljettaja kotimaisissa luokissa. Lauantaina järjestettiin MX2-luokan osakilpailut, joissa Santtu ajoi selkeät pohjat aika-ajoihin. Sama linja jatkui ensimmäisessä erässä, jonka kaveri voitti ylivoimaisesti. Ja jottei kenellekään jäisi mitään epäselvää, kerrottakoon, että savolaiskuljettaja ajoi myös toisen erän voittoon. Sunnuntain MX1-lähtöihin Toni Eriksson tuli ennakkosuosikkina, mutta aika-ajoissa Tiainen näytti kaapin paikan ollen selkeä ykkönen. Ensimmäisessä erässä jatkui sama tahti kuin pikkuluokassa: varma ykköstila varmalla suorituksella. Ja jottei mitään jäisi viikonlopulta hampaankoloon, Santtu Tiainen ajoi myös toisen erän voittoon.

Santtu Tiaiselta ykköspaikat molempien luokkien aika-ajoissa ja kaikkien erien voitto molemmissa luokissa. Juuri enempää ei yksi mies varmasti viikonlopussa ehdikään. Loistava suoritus ja osoitus miehen kunnosta, kaluston luotettavuudesta ja kilpailukyvystä.

Viikonloppua täydensi Juuso Matikaisen ja Waltteri Koskisen hienot kolmossijat MX2-luokassa. Varsinkin Waltsun ensimmäinen palkintopallisija lämmittää varmasti nuoren raumalaisen mieltä, ja todennäköisesti monien muidenkin.

Viikonlopun kruunasi ehdottomasti Jere Haaviston totaalivoitto C/A-luokasta, jossa junnu nappasi ensimmäisen erän hopeaa ja toisen erän voiton. Todella hieno kauden avaus Jereltä. Sama linja jatkunee seuraavissa kinkereissä.

Viime vuosien ajoilta ei veteraaniluokissa yllätyksiä ole tarjoiltu. Kari Rantanen jatkaa käsittämätöntä ylivoimaansa edelleen – molempien erien selkeä voitto,

Viikonloppu oli osoitus hyvistä kuljettajista ja luotettavasta kalustosta. Onnittelut vielä kaikille Team Brandt- ja Honda-kuljettajille hienosta viikonlopusta!

 

Oy Brandt Ab

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje