Tietoa meistä

Honda CBR 125 Cup - Ilmoittautuminen käynnissä!

IMG 5048 (1) (1)

Honda CBR Cup -ajoleirit ovat saavuttaneet erittäin suuren suosion kuljettajien keskuudessa. Seuraava ajoleiri 5.8.2013 Motoparkissa on jo täynnä ja Kemoran ajoleiriin on ilmoittautunut niin paljon osanottajia, että leiri joudutaan järjestämään kahden päivän tapahtumana. Kemoran leirin päivämäärät ilmoitetaan osanottajille sähköpostilla. Pääkouluttajana radalla toimii Suomen tämän hetken Superbike-parhaimmistoon kuuluva Kari Vehniäinen.

Honda CBR Cup:iin tai Honda-ajoleireihin halukkaat osanottajat voivat ilmoittautua sähköpostilla:  erkki@mbh-holding.com. Leirien ja Honda Cupin osallistumisen hinnat ja yhteystiedot löytyvät sarjan promoottorin kotisivulta:  www.hondacbrcup.com.

Honda CBR Cup -sarjaa suosittelevat entiset Road Racing MM sarjan kuljettajat Teuvo Länsivuori, joka on myös MBH Honda Academy -ajokoulutusohjelman rehtori, sekä toinen Road Racing MM-sarjaa kiertänyt kuljettaja Pentti Korhonen. Molemmat MM-kuljettajat pitävät Honda CBR Cup -luokkaa parhaana sarjana rata-ajon opettelemiseen ja edullisena sekä helppona tapana aloittaa Road Racing -harrastus.

Valokuvan Honda CBR ajoleiriltä Motoparkista on ottanut Seppo Korhonen

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje