Tietoa meistä

Prätkällä Töihin -päivä perjantaina 5.6.2015

Prätkällä töihin - 05062015

Perinteinen Prätkällä Töihin -päivä startataan perjantaina 5.6.2015 klo 8.00 - 9.00. Tervetuloa kaikki Suomen motoristit aamukahville Café Caruselliin, Helsingin Kaivopuistoon! Prätkällä Töihin -päivän tarkoitus on aktivoida ja yhdistää kaksipyöräharrastajia ja sellaiseksi haluavia, sekä tuoda esille moottoripyöräilyn hauskuus ja hyödyllisyys. Tapahtuman julkisena kasvona toimii näyttelijä ja innokas motoristi Ville Haapasalo.

”Olen prätkäilyn osalta satunnaiskäyttäjä. Menen ihan fiiliksen mukaan”, hän kertoo. Vuodessa on tietty määrä tunteja, jolloin veri vetää Haapasalon pyörän selkään ja ne on saatava täyteen, jotta mieli pysyy virkeänä. Perheellisenä miehenä hän ajelee nimenomaan työmatkat kaksipyöräisellä – perhettä kun on vähän paha laittaa juoksemaan perässä. Ihan perinteisistä työmatkoista ei ole kyse, sillä Haapasalo hurauttaa prätkällä milloin Viroon, milloin Moskovasta Suomeen.

Toisinaan vauhti vie miehen mukanaan. ”Tiedätkö, on olemassa sellaisia prätkiä, joilla ei vain voi ajaa hiljaa.”, hän selittää. Eniten prätkäilyssä vetoaa kuitenkin sen tuoma fiilis. ”Vapaudentunne on niin klisee, etten sano sitä. Se antaa enemmän, paljon positiivista ja hyvää oloa. Vaikka ajaminen olisi väsyttänyt, niin kun pysähdyn, huomaan aina hymyileväni”, Haapasalo sanoo.

Prätkällä Töihin -päivä voisi kestä Haapasalon puolesta vaikka koko kesän. ”Jos kesällä on pakko mennä töihin, niin kyllähän siitä on edes hauskaa tehtävä. Ota ilo irti ja hyppää prätkän selkään!” Edes Suomen epävakainen sää ei hetkauta. ”Se on aivan sama sataako vai paistaako. Mieti nyt, vähänkö porukka pitää sinua sankarina, kun tulet prätkäkamppeissa märkänä töihin. Rankka jätkä!” Moottoripyöräilijöille päivä on mainio tilaisuus levittää kaksipyöräharrastuksen sanomaa. Ota vaikka tuttu kyytiin jakamaan moottoripyöräilyn ilo. Heille, joille pyöräily on enemmän viikonlopun harrastus, on Prätkällä Töihin -päivä oivallinen tilaisuus kokea miten ketterästi, ruuhkavapaasti ja nopeasti työmatka sujuu.

Kahvit tarjotaan kaikille kypärä kainalossa saapuville!

Itse tapahtumapäivän Haapasalo on työkeikalla Virossa – prätkällä tietysti.

Lisätietoja:

Prätkällä Töihin -päivän järjestää Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaosto, jonka jäseniä ovat BMW Suomi Oy, Brandt Oy Ab, Forteco Finland Oy, Harley Davidson Nordic, Konekesko Oy, KTM Nordic, Sumeko Oy ja Suzuki International Europe GmbH Suomen sivuliike.

Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Patrick Manner, Oy Brandt Ab
0400 654 698 - patrick.manner(ät)brandt.fi

Asiamies Hannu Kyyhkynen, Tekninen Kauppa
050 599 4942 - hannu.kyyhkynen(ät)tekninen.fi

Viestintäpäällikkö Kati Dorsén, Tekninen Kauppa
050 4630 706 - kati.dorse(ät)tekninen.fi

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje