Tietoa meistä

Honda Gold Wing TM 15/2015 testivoittaja

Honda Gold Wing - TM 15/2015 testivoittaja - uutinen

Tekniikan Maailma ajoi Itämeren ympäri neljällä Suomen markkinoiden parhaalla suurella matkapyörällä. Mukana testissä olivat Harley-Davidson Road Glide Special, Indian Roadmaster, Victory Magnum ja Honda GL1800 Gold Wing Airbag.

Pyöräluokan ikoni Honda Gold Wing osoitti olevansa maineensa veroinen ja nappasi itselleen pitkän testin voiton erityisesti upean moottorinsa antaman suorituskyvyn perusteella. Honda oli selvästi joukon nopein. Se kiihtyi muita huomattavasti rivakammin, sen huippunopeus oli joukon suurin ja se myös pysähtyi muita tehokkaammin. Erityisesti mutkateillä Honda oli omassa luokassaan. Se kulki vakaasti juuri sinne minne haluttiin. Ainoastaan katteen pleksin manuaalisäätö ja sivutuuliherkkyys tiputtivat matka-ajo-ominaisuudet täydestä kympistä ysiin.

Lisää kehuja Honda sai suurista ja hyvin toimivista tavaratiloista, ylivoimaisesti parhaista ajovaloista sekä muita selvästi edullisimmista huoltokuluista. Honda oli myös joukon ainoa, josta ei puuttunut pakkikaan. Hondan sähköinen peruutusvaihde on käytössä erittäin arvokas ominaisuus tämän kokoluokan pyöriä pysäköitäessä.

40-vuotta täyttänyt suurten matkapyörien suunnannäyttäjä jatkaa siis edelleen luokkansa esikuvana.

Osta ja lue koko testi uudesta Tekniikan Maailmasta.

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje