Tietoa meistä

Lehdistötiedote

Uusi Silver Fox - Isompi ja näyttävämpi kuin koskaan ennen

Mökkikansan ja pienperheiden suosiossa olleet Silver Fox-mallit ovat kauteen 2018 täysin uusittu. Uuden alumiinirungon, uusien ohjauspulpettien ja tuulilasien lisäksi veneissä on mukavia yksityiskohtia, jotka tekevät veneilystä vielä miellyttävämpää. Modernin runkomuotoilun myötä uudet Silver Fox-mallit ovat entistä isommat, joten myös säilytystiloja on veneissä runsaasti. Urheilullinen ja linjakas design herättänee kateutta myös mökkilaiturissa. Uudet Silver Fox Avant ja Fox BR ovat ensiesittelyssä Vene18-messuilla osastolla 6h50, lisäksi osastolla pääsee virtuaalisesti koeajamaan Fox BR -mallia. 

Kauden 2018 Silver Fox-malleissa kaikki on uutta. Ohjauspulpetit ovat ergonomisesti suunniteltu, niin että matkanteko taittuu leppoisasti niin kuljettalta kuin apukuljettajalta. Fox BR-mallissa molemmat matkaavat uusissa, aikaisempaa tukevammissa kuppi-istuimissa, kun taas Avant-mallia ajetaan takapenkiltä käsin. Kuljettajan hyödyksi kojelautaan on vakiona asennettu 9-tuumainen Raymarine Axiom -monitoiminäyttö, ja myös muut hallintalaitteet ovat hyvin käsillä.

Urheilullisesta ulkonäöstään huolimatta uudet tuulilasit suojaavat myös matkustajia ajoviimalta, ja BR-mallin pulpettien väliin asennettu kaksiosainen väliovi parantaa tuulensuojaa entuudestaan. Avant-mallin leveä sivupulpetti antaa riittävän suojan kahdelle aikuiselle. Takapenkin rakenne on molemmissa malleissa täysin uusi, ja muista Silver-malleista poikkeava. Koko takapenkki selkä- ja käsinojineen on avattavissa, paljastaen säilytystilan johon mahtuu helposti kaksi erillistä polttoainesäiliötä sekä esimerkiksi kiinnitystarvikkeita. Takapenkin sisällä on myös oma paikka lisävarusteiselle peräkuomulle. Kokoleveä takapenkki on BR-mallissa mukava paikka perheen pienimmille taittaa matkaa.

Veneiden keulatilat ovat läpikäyneet suuria muutoksia edeltäjämalleihinsa nähden. Runkomuotoilun ansiosta keula on leveämpi kuin ennen, mikä käytännössä näkyy siinä, että säilytystiloja on saatu kasvatettua etenkin Fox BR-mallin osalta. Fox Avantissa keulan säilytystilojen sijoittelua on muutettu, jotta avotilaa jäisi mahdollisimman paljon esimerkiksi kalastamiseen tai suurien kuormien kuljettamiseen. Pulpetin eteen tuotu syvä säilytystila on loistava paikka kuljettaa painavampia laukkuja tai lepuuttajia. Lattian pintamateriaaliksi on lisävarusteena saatavana kahta eri alumiinipintaa; joko kirkas alumiini tai ruskeaksi anodisoitu alumiini. Molemmissa on kohokuvio, joka ehkäisee liukastumista märällä kelillä.

Uusi Silver Fox BR ja Fox Avant ovat nykyaikaisen mökki- ja huviveneilijän tarpeisiin loistava, ja myös vapaa-ajan kalastaja löytänee etenkin Avant-mallista mahti kalakaverin.

Suunnittelun lähtökohtana oli luoda linjakas ja moderni vene, joka on samalla käytännöllinen ja turvallinen. Jälkiviisaana voidaan todeta, että lopputulos on täysin alkuperäisen suunnitelman mukainen. Uudet Silver Fox -mallit ovat suurempia, tyylikkäämpiä ja monipuolisempia kuin edeltäjänsä, samalla kun Silvereille ominainen uppoamaton rakenne ja sukunäkö muuhun mallistoon on säilynyt.

Lämpimästi tervetuloa Vene18-messuille tutustumaan uusiin Silver Fox-malleihin, sekä koeajamaan Fox BR. Löydät meidät osastolta 6h50.

Liitetiedostot

Silver Fox -tiedote (.pdf)

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje