Tietoa meistä

Niki luottavaisin mielin kauden avaukseen

Honda Racing - Niki Tuuli 2018

Supersportien MM-sarja laitetaan käyntiin tulevana viikonloppuna Australian Phillip Islandin radalla, jossa MM-sarjaa kiertävät kuskit ovat olleet testaamassa kuluneella viikolla. Ohessa Nikin yhteenvetoa testijaksosta ja kuulumisia avauskisan alla.

- Kahden päivän testit ovat takana ja se tarkoitti neljää liki kahden tunnin settiä. Maanantaina päästiin hyvin liikkeelle ja ajaminen sekä pyörä paranivat koko päivän ajan. Alussa ajamisessa oli havaittavissa pientä hermostuneisuutta, mutta pikkuhiljaa rentous alkoi löytymään. Kaiken kaikkiaan avauspäivään voitiin olla tyytyväisiä, kertasi päivän tuloslistalta sijalta 13. löytynyt Niki avauspäivän tunnelmia.

- Tiistai lähti aamusta alkaen hyvin liikkeelle ja meno tuntui heti rennommalta. Ekassa setissä saatiin pudotettua sekunti pois maanantain ajoista ja ajaminen tuntui huomattavasti paremmalta. Selkeä kehitys vauhdissa tsemppaa aina mukavasti koko porukkaa ja aamupäivän vetoon saatiin olla porukalla tyytyväisiä. Iltapäivän veto keskeytyi meikäläisen osalta hieman ennen aikojaan, kun mutkan ulostulossa rengas sanoi sopimuksen irti ja räjähti sillä seurauksella, että meikäläinen ja Honda jatkettiin eri teille. Pyörä otti aika paljon kipeää ja meikäläisen polvikin sai rytäkässä pientä osumaa, muttei mitään vakavampaa.

- Kävin vielä tiistaina toisella pyörällä ajamassa muutaman kierroksen ja myös sillä saatiin kellotettua hyviä kierrosaikoja ja samalla häivytettyä kaatumista pois mielestä. Lopputuloksena testeistä yhteistuloksissa 11. sija. Totta kai aina toivoisi olevansa tuloslistoilla vielä korkeammalla, mutta kisaviikonloppu polkaistaan vasta perjantaina käyntiin.

- Hyvillä fiiliksillä lähdetään kohti viikonlopun avauskisaa. Tiimistä huokuu hyvä luotto meikäläiseen ja saadaan varmasti hyvä sijoitus irti kisasta, kun saadaan treenit osumaan kohdalleen ja sitä kautta sekä ukko että pyörä lopulliseen iskuun.

Niki #66

Australian osakilpailun aikataulu (Suomen aikaa).

Perjantai
FP1: 01:40 - 02:30
FP2: 05:30 - 06:20

Lauantai
FP3: 01:10 - 01:30
SP1: 04:30 - 04:45
SP2: 04:55 - 05:10

Sunnuntai
WUP: 01:05 - 01:20
KISA: 04:30 —>

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje