Tietoa meistä

Lehdistötiedote

Terhi uudistaa venemallistoaan kolmen venemallin voimin

Uudistamme kaudelle 2019 Terhin mallistoa kolmen venemallin osalta. Terhi 445 ja 445 C -mallit päivittyvät 450 ja 450 C -malleihin ja 450 CC -malli lanseerataan näiden mallien rinnalle.

Merkittävin muutos 450- ja 450 C -malleissa on vahvistettu peräpeili, joka mahdollistaa maksimimoottoritehon nostamisen 40 hevosvoimaan. Korkeamman moottoritehon ansiosta veneen kuorman kestävyys on parempi ja liukuun nousu helpompaa. Ennestään tuttu älykkäästi taittuva keskipenkki, neljä lukittavaa säilytystilaa ja lukittava säilytyspaikka airoille säilyvät entisellään.

Terhi 450 CC -malli perustuu samaan runkoon ja siinä ohjauspulpetti on tuotu veneen keskelle. Keskipulpetin ansiosta vene on yksin ajettaessa paremmin tasapainossa ja pulpetin molemmilta puolilta on helppo kulkea. Veneen akku ja päävirtakytkin on sijoitettu pulpettiin, jolloin takapenkin alle vapautuu enemmän tilaa ja painopistettä on saatu vietyä eteenpäin ja keskemmälle. Takapenkin alle mahtuu tätä nykyä kaksi polttoainesäiliötä.

Kaikissa Terhi 450 -malleissa on kaksoisrakenne, joka takaa paitsi uppoamattomuuden myös todella hiljaisen ajonautinnon kovassakin kelissä. Kahden ABS-muovikuoren väliin vaahdotetaan vettä imemätön polyuretaani, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena samalla kun se vaimentaa ääniä. Terhi-veneille myönnetään yhdessä Honda-perämoottorin kanssa peräti viiden vuoden takuu.

Uudet mallit esitellään toimittajille kesäkuussa Nauvossa järjestettävässä Finnboat Floating Show:ssa ja myyntiin sekä markkinointiin ne tulevat samoihin aikoihin. Kuluttajille veneet esitellään Helsingin uivassa venenäyttelyssä elokuussa 2018.

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.terhi.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje