Tietoa meistä

Haemme sisäisen mainostoimiston päällikköä.

Mainostoimiston päällikkönä vastaat 5 hengen tiimistä ja 17 tuoteryhmän mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta sekä näiden tuoteryhmien viestinnästä. Vastaat tehtävässä mainostoimiston sisäisestä budjetoinnista ja raportoinnista. Sinulla on aktiivinen rooli konsernin mainonnan ja markkinointitoimenpiteiden kehittäjänä. Mediasuhteet ja mediaostaminen kuuluvat myös tehtäviisi.

Etsimällämme henkilöllä on vahva kokemus mainonnan ja markkinoinnin tuotannosta, erityisesti projektien johtamisesta ja tiimien vetämisestä. Emme hae johtajaa sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan haemme työtäpelkäämätöntä ja projekteihin aktiivisesti itse osallistuvaa henkilöä. Olet markkinoinnin kymmenottelija, jolla on kyky pitää hallinnassaan samanaikaisesti useita eri projekteja. Tässä tehtävässä pärjää järjestelmällinen ja tarkka henkilö, joka on tottunut viemään aloittamansa projektit maaliin asti. Arvostamme, mikäli sinä osaat ja haluat tuottaa tekstiä mm. tiedotteisiin ja yritysten kotisivuille. Kielitaidoista välttämätön on englanti, ruotsin taito katsotaan plussaksi.

Työnantaja: Oy Otto Brandt Ab

Työpaikan sijainti: Tuupakantie 7A, 01740 Vantaa

Työtehtävä: Mainostoimiston päällikkö

Hakemukset liitteineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian sähköpostilla stefanie.brandt(at)brandt.fi

Oy Otto Brandt Ab

Vuonna 1905 perustettu Otto Brandt ­konserni on perheyritys, joka toimii jo viidennessä sukupolvessa. Konsernin myynti on noin 100 miljoonaa euroa ja viisi konserniyhtiötämme työllistää noin 220 henkilöä. Edustamme maailmanluokan tuotemerkkejä kuten Honda, Polaris, Victory, Arai ja Yanmar. Lisäksi konserniimme kuuluu kaksi venetehdasta Rymättylässä ja Ähtärissä. Konsernimme edustamia venemerkkejä ovat Silver, Terhi, Sea Star, AMT ja Faster. Vähittäiskauppaketjumme Bike World on Suomen suurin moottoripyörä- ja mönkijätalo. Telva Marine tuo maahan Nimbus, Paragon ja Storebro –veneitä sekä on konsernin omien venemerkkien jälleenmyyjä Helsingissä.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.brandt.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje