Tietoa meistä

Etsimme osaavaa Copywriteria tiimimme

Otto Brandt on yli 100-vuotias perheyritys viidennessä sukupolvessa, joka tuo maahan mm. moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja, perämoottoreita, pienkoneita ja mopoautoja. Konserniin kuuluu myös venetehtaita ja suomen suurin moottoripyörien, mönkijöiden ja veneiden vähittäismyyntiketju.

Haemme tiimiimme osa-aikaista (3 päivää viikossa) copywriteriä osaksi neljän hengen mainostoimistotiimiämme. Olet kiinnostunut tuotteistamme, luettelet oma-aloitteisuuden vahvuudeksesi ja sinulla on luova virheetön suomenkieli. 

Copyn tehtävät:

  • Tuotteiden esittely- ja mainostekstien laatiminen annettujen tietojen pohjalta, sekä olemassaolevien tekstien läpikäynti ja hiominen
  • Google Adwords tilien ylläpito ja kokonaisvastuu
  • Uutiskirjeiden luominen ja oikolukeminen
  • Erilaisia käännös tehtäviä englannista suomeen
  • Kokonaisvastuu uutisten tuottamisesta konsernin kotisivuille ja blogiin 
  • Vastuu yrityksen sisäisestä ja ulkoisestä viestinnästä, sekä niiden kehittämisestä. Tähän kuuluu mm. lehdistötiedotteiden ja -uutisten luominen ja kirjoittaminen, apu intran päivittämisessä, sekä konsernin Brandt News lehteen kirjoittaminen.

Mikäli kiinnostut tehtävästä, lähetä hakemuksesi osoitteeseen  sini.posti@brandt.fi. Hae nopeasti koska täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

Tiedot löytyvät myös TE-palveluiden sivuilta:  http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8577274_fi.htm

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.brandt.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje