Tietoa meistä

Otto Brandt -konserni liputtaa kotimaisten perheyritysten puolesta Venemessuilla.

Suomalaisten perheyritysten osaaminen esittäytyy yli neljänkymmenen veneen suurosastolla tulevilla Venemessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Otto Brandt -konserni on koonnut kahdelle osastoilleen vaikuttavan esillepanon kotimaista veneosaamista. Valmistajat ja kauppiaat mukaan lukien osastoilla on edustettuna jopa 20 suomalaista perheyritystä ja yli neljäkymmentä Suomessa suunniteltua ja kotimaassa valmistettua venettä.

Mukana on myös mielenkiintoisia uutuuksia. Ähtäristä messuille saapuu kolmannen sukupolven Silver Shark BR, jossa erityistä huomiota on kiinnitetty ajo-ominaisuuksiin sekä käytännöllisyyteen. Suurin osa tämän kokoluokan veneistä palvelee Suomessa kesämökkien yhteysveneinä, joten veneen sisätilat on suunniteltu sekä matkustajia että jatkuvaa tavaroiden kuljetustarvetta ajatellen.

Kontiolahtelaista osaamista edustaa uusi AMT 230 BR. Vene on suunniteltu ennen kaikkea kuluttajille, jotka haluavat yhteys- ja huviveneen nopeaan ja vaivattomaan veneilyyn. Kellokoskelainen kauden 2015 uutuus, Faster 495 CX, tuo Fasterille kokoluokkaansa täysin uudenlaisen veneen, jossa yhdistyvät erinomaiset ajo-ominaisuudet ja suojaisat tilat neljälle henkilölle. Molemmat rymättyläläisen Terhin uutuudet, 445 ja 445C, henkivät nykyaikaista veneilyä, joka metrikilpailun sijasta keskittyy laadukkaaseen ja käytännölliseen kokonaisuuteen.

Uutuuksien esittelyn ohessa kotimaiset perheyritykset haluavat kertoa suomalaisille veneilijöille sen, että ylpeys omasta osaamisesta ja usko veneiden valmistuksen pysymisestä kotimaassa elää näissä yrityksissä vahvana. Yli neljänkymmenen veneen jättiosasto kertoo lujasta uskosta myös siihen,  että kotimaassa suunnitelluille ja valmistetuille veneille riittää kysyntää jatkossakin suomalaisten veneilijöiden keskuudessa.

Lisätietoja:

Oy Brandt Ab, Marine-osasto / Annina Nygård +358 (0)20 7757232

* * * * *

Brandt Oy on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia, johon kuuluvat Honda- ja Yanmar -maahantuoja Oy Brandt Ab, TerhiTec Oy (Terhi, SeaStar ja Silver veneet), Polaris -maahantuoja Brandt-Polaris Oy sekä Suomen suurin vene-, moottoripyörä- ja mönkijätalo Bike & Boat World Oy.

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.brandt.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje