Tietoa meistä

Silver 2011 mallistouudistukset

TerhiTec Oy on uudistanut Silver AluFibre™ -venemallistonsa kaudelle 2011 Koko mallisto on käyty yksityiskohtaisesti läpi ja johtavana ajatuksena tehdyille uudistuksille on ollut helppokäyttöisyys. Mallisto on tullut myyntiin syyskuun lopulla ja on saatavissa Silver -jälleenmyyjiltä. Tarkista lähin jälleenmyyjäsi luettelosta.

Lähtökohtana on ollut tehdä Silver -veneestä markkinoiden yksi käyttäjäystävällisin ja huolettomin vene ottaen huomioon mukavuus ja ulkonäkö. Pohjana on Silverin jo 20 vuotta sitten laajemmin markkinoille lanseeraama AluFibre™ -rakenne, joka itsessään on huoleton alumiinirungon ja saumattoman lujitemuovisen sisäosan ansiosta. Silver -veneet on tehty käyttöä varten.

Veneiden sisäosan väri on muuttunut tyylikkään vaalean harmaaksi ja penkkien pehmustesarjat täydentävät harmaiden sävyjen linjaa. Malleista riippuen tummanharmaata sävytystä löytyy myös pulpeteista ja muista osista.

Venemalleista Beaver, Fox ja Hawk ovat uudistuneet lisäksi keulakannen osalta. Beaver ja Fox -malleissa knaapit on sijoitettu värilaitaan ja vakiovarusteeksi on lisätty keulakaide helpottamaan turvallista veneeseen nousua ja veneestä poistumista. Keulassa sijaitseva kulkuvalo ja murtosilmukka on sijoiteltu uudelleen, minkä ansiosta keulakansi on avarampi ja sillä on entistä helpompaa ja turvallisempaa liikkua.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje