Tietoa meistä

Lehdistötiedote

EICMA - Honda uutuuksia kaudelle 2019

Honda julkaisi Milanon EICMA 2018 näyttelyssä joukon uutuuksia kaudelle 2019.

Honda CB500F

Hondan pienin "Street Fighter" on kokenut täydellisen päivityksen kaudelle 2019. Selvästi aikaisempaa agressiivisemman ulkonäön lisäksi moottorissa on nyt selvästi enemmän vääntöä, tehden pyörästä kokoistaan isomman tuntuisen. Paremman voimantuoton lisäksi moottorissa on nyt avustava luistokytkin vakiona ja mm. paremman kierrosherkkyyden mahdollistava tasapainoakselin suunnittelu. Täysin uusi pakoputkisto takaa sporttisen miehekkäät äänet ja auttaa osaltaan pitämään pyörän kokonaispainon erittäin kevyenä; vain 189 kg ajovalmiina ja tankki täynnä.

Uusi Honda CB500F on päivänselvä valinta A2-luokan naku-pyörää haluavalle!

Saatavana väreissä:
Pearl Metalloid White
Mat Gunpowder Black Metallic
Grand Prix Red
Candy Energy Orange

Honda CB500X

Hondan A2-luokan monikäyttömallia on viety selvästi endurompaan suuntaan kaudelle 2019. Kevyempi ulkonäkö yhdessä isomman 19 tuumaisen eturenkaan ja moottorin aikaisempaa paremman väännön kanssa tekevät uutuusmallista todellisen vaihtoehdon kevyttä seikkailupyörää hakevalle. Vakiona oleva luistokytkin helpottaa ajamista niljakkailla metsäpoluilla ja myös tasapainottaa ajo-ominaisuuksia sporttisemmassa ajossa asfaltilla. Uudella Honda CB500 ”äksällä” voi nyt todellakin mennä ihan mihin haluaa ja tehdä mitä vaan huvittaa!

Saatavana väreissä:
Pearl Metalloid White
Mat Gunpowder Black Metallic
Grand Prix Red

Honda CBR500R

Honda CBR500R on lähes kokonaan uusi moottoripyörä. Täysin uusitun ulkonäön lisäksi ajoasentoa on viety napsu sporttisempaan suuntaan, kuitenkaan unohtamatta päivittäisen käytön rentoa ajo-asentoa. Moottorissa on nyt luistokytkin vakiona ja selvästi aiempaa enemmän vääntöä. LED-ajovalot, uusittu mittaristo ja möreämmät pakoäänet viimeistelevät kokonaisuuden. 

Honda CRR500R on todellinen A2-luokan taskuraketti!

Saatavana väreissä:
Pearl Metalloid White
Mat Axis Gray Metallic
Grand Prix Red

Honda CB650R Neo Sports Café

Tälle kaudelle esitelty CB1000R Neo Sport saa nyt odotetun pikkuveljen, kun täysin uusi Honda CB650R Neo Sports Café saapuu! Kiitellyn Neo Sport -muotoilun lisäksi moottorissa on selvästi aikaisempaa CB650F-mallia enemmän tehoa ja vääntöä. Vakiona oleva luistokytkin ja säädettävä Honda HSTC –tehonsäätöjärjestelmä tekevät ajamisesta helppoa ja vaivatonta kaikissa olosuhteissa. Täysin uuden ja kevyen rungon lisäksi uutta ovat myös mm. LED-valot, Fat-Bar -ohjaustanko, radial-jarrut ja laajasti säädettävä jousitus.

Honda CB650R Neo on legendaarista 4-sylinteristä Honda nautintoa parhaimmillaan! ROCK & ROLL!

Saatavana väreissä:
Mat Crypton Silver Metallic
Graphite Black
Mat Jeans Blue Metallic
Candy Chromosphere Red

Honda CBR650R

Hondan keskikoon touring-sportti päivittyy täysin vuodelle 2019. Aikaisempaa selvästi tehokkaampi moottori yhdistettynä laskeneeseen painoon vie uuden Honda CBR650R -mallin täysin uudelle suorituskyky-levelille. Luistokytkin, säädettävä moottorinohjaus, LED-valot, uusittu nestekide-mittaristo ja Hondan CBR1000RR super-sportista lainattu muotoilu ovat vain osa pyörästä löytyvistä päivityksistä. 

Koeajamalla ymmärrät miksi uusi Honda CBR650R todellakin kuuluu kategoriaan SUPER SPORT!

Saatavana väreissä:
Mat Gunpowder Black Metallic
Grand Prix Red

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondabikes.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje