Tietoa meistä

Lehdistötiedote

Uusi Silver Z -lasikuitumallisto laajenee Bow Rider -mallin voimin

Viime vuonna julkaistu uusi Silver Z -lasikuituvenemallisto saa keväällä 2019 jatkoa kolmannesta mallista. Kyseessä on lasikuitumalliston ainoa Bow Rider -malli, ja se valmistetaan samaan runkoon kuin sisarmalli Tiger DCz. Uusi Silver Tiger BRz julkaistaan yleisölle Helsingin Vene 19 Båt -messuilla osastolla 6h50.

Runkomuotoilultaan uusi Tiger BRz seuraa tiukasti muiden jo julkaistujen Z-mallien jalanjäljissä. Rungossa käytetään ainutlaatuista ruotsalaista Petestep®-teknologiaa, jonka myötä vene kulkee perinteisiä V-runkoisia veneitä korkeammalla vedessä, pienemmällä märkäpinnalla, jolloin kulku on pehmeämpi ja äänettömämpi. Samalla veneestä on saatu myös roiskekuivempi. Sisustan osalta värimaailma on seesteinen ja tyylikkään harmaa, ja materiaalivalinnat ovat korkealaatuisia. Turkkimateriaalina on komposiittitiikki, joka on aitoa tiikkiä ympäristöystävällisempi vaihtoehto eikä vaadi juurikaan pesua enempää ylläpitoa.

Keula on avara ja monikäyttöinen, ja siinä on suuret säilytystilat sekä istumapaikat. Kiinnitysköysille on oma kannellinen säilytyslaatikko. Keulan tukevat kaiteet ja selkeät astintasot tekevät kyytiin noususta turvallista, ja vakiovarusteinen keulapuskuri antaa anteeksi pienet kolhut rantautuessa. Lisävarusteena keulaan on saatavana tehokas valonheitin, joka helpottaa navigointia hämärässä.

Kuljettajan paikka on suunniteltu ergonomia ja käytännöllisyys mielessä pitäen, ja kaikki mittarit, kytkimet ja vakiovarusteinen 9” Raymarine Axiom-näyttö ovatkin sijoitettu hyvin kuljettajan näkökenttään estämättä kuitenkaan näkyvyyttä eteenpäin. Pitkälle sivuille ulottuva virtaviivainen tuulilasi auttaa pitämään ajoviiman tiukasti poissa matkustamosta.

Taka-avotilassa on muhkea U-mallinen sohva, jossa röhnöttää rennosti aurinkoisina päivinä. Jalallista vakiovarusteista pöytää hyödyntäen sohvasta saa helposti muodostettua myös suuren aurinkotason. Pöydän ympärillä koko seurue seurustelee mukavasti ja penkkien alla on suuret säilytystilat, jotka ovat lukittavissa Abloy-lukoin. Lisämukavuutta retkeilyyn tuo apukuljettajan pulpetin pentteri, jossa on tiskiallas sekä paikka hanalle ja kannettavalle kaasuliedelle (lisävaruste). Lepuuttajien kannelliset säilytystilat veneen takakulmissa ovat tuttu yksityiskohta muista Z-malleista.

Vakiovarustetaso on Tiger BRz-mallissa erittäin kattava. Vakiona veneeseen kuuluu mm. takaavotilan pöytä sekä aurinkotaso, kosketusnäytöllinen 9” Raymarine Axiom-karttaplotteri, 2-osainen peräkuomu, hydrauliohjaus, lepuuttajat kiinnitysköysineen, takatyynysarja aurinkopatjalla sekä keulapuskuri. Jos kumminkin jotain lisää veneeseensä kaipaa, niin lisävarustelistalta on valittavissa mm. vetolaatikkomallinen jääkaappi, Webasto-lämmitin, vesijärjestelmä, kaksoisakkujärjestelmä, kaasukeitin pentteriin sekä keulan valovoimainen Zaurac -ajovalo.

Silver Tiger BRz on moderni ja muodokas tervetullut uutuus lasikuituisten Bow Rider -mallien segmentissä. Vene on kokoluokassaan varsin ainutlaatuinen etenkin patentoidun Petestep®-runkonsa ansiosta, mutta myös ulkoinen olemus erottaa Tigerin muista markkinoilla olevista BR-malleista ja tuo segmenttiin ripauksen eläimellistä voimaa.

 

silverboats.fi

petestep.com

  

Liitetiedostot

Release (.pdf)

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje