Tietoa meistä

Suomen suurin veneiden koeajotapahtuma 16.-17.5.

Suomen suurin veneiden koeajotapahtuma tuo 40 venettä Helsingin Lauttasaareen 16.-18.5.2019.

Kaikille veneilystä ja vesillä liikkumisesta kiinnostuneille avautuu toukokuussa ennennäkemätön mahdollisuus päästä kokeilemaan merellä kymmeniä erilaisia veneitä. Venealan suureen koeajopäivään tulee testattavaksi 40 erilaista venettä pienistä perämoottoriveneistä suuriin matkaveneisiin ja purjeveneisiin.

Suomalaisten venealan toimijoiden yhteinen tapahtuma järjestetään Helsingin Lauttasaaressa torstaina ja perjantaina 16.–17. toukokuuta. Koeajot alkavat molempina päivinä kello 12 ja jatkuvat ilta kahdeksaan saakka.

Koeajot ovat osallistujille maksuttomia ja niille voi ilmoittautua paikan päällä. Koeajoveneet ovat erittäin turvallisia ja jokaisessa on vastuullinen kippari, joten tämä on erinomainen tilaisuus kokeilla veneilyä, vaikka kokemusta ei juurikaan vielä olisi.

Tapahtumassa pääset näkemään ja kokemaan muiden muassa Silverin uutuus-mallit: Tiger BRz, Tiger DCz ja uudistuneen Hawk BR.

”Tapahtumassa pääsemme yhdessä alan toimijoiden kanssa tarjoamaan makupaloja niistä hienoista hetkistä, joita veneily Suomen saaristossa ja järvillä voi tarjota. Se on myös hieno osoitus maailmassa harvinaislaatuisesta erilaisten yritysten ja organisaatioiden yhteistyökyvystä”, Venealan Keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo sanoo.

”Venealan kauppiaat panostavat isoon yhteiseen koeajotapahtumaan kesken kiivaimman venekauppasesongin, jotta kuluttajille voidaan taata mahdollisimman kattava valikoima veneitä koeajettavaksi”, Venealan Kauppiaat ry:n johtokunnan puheenjohtaja Juha Pulli sanoo.

Toimialajärjestö Finnboatin ja Venealan Kauppiaat ry:n lisäksi tapahtumaa ovat järjestämässä veneilyn harrastajien keskusjärjestö Suomen Purjehdus ja Veneily ry, Helsingin Venemessut sekä lukuisat suomalaiset venevalmistajat ja -maahantuojat.

Tärkeässä roolissa ovat myös Suomessa merkittävän veneilyalan keskittymän muodostavat Lauttasaaren Veneentekijäntien yritykset, jotka järjestävät samaan aikaan perinteisen yhteisen kesäkauden avajaistilaisuutensa. Lauttasaaren Veneentekijäntie on Suomen suurin venealan keskittymä, josta löytyy laaja valikoima alan palveluita korjaustelakasta venetarvikemyymälöihin.

Tapahtuma-alueella on rajoitetusti parkkipaikkoja, joten suosittelemme tulemaan julkisilla tai polkupyörällä.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje