Tietoa meistä

Silver Tiger voitti Best of Boatsin!

Silver-Tiger BoB-Winner

Silver Tiger on valittu Berliinin venemessuilla torstaina 21.11. pidetyssä Best of Boats palkintogaalassa vuoden parhaaksi veneeksi aloittelijoille. 

Best of Boats finalisteja oli yhteensä 22 kappaletta. Voittajat valitsi 19-henkinen tuomaristo, joka koostui venealan toimittajista eri puolilta maailmaa. Toimittajat testasivat kaikkiaan yli 150 uutuusvenemallia, joiden joukosta he valitsivat voittajat. Silver Tiger oli ainoa suomalainen finaaliin yltänyt vene. 

Silver-veneistä on valmistettu 1990-luvun alusta ja vuonna 2018 Silver lanseerasi ensimmäisen lasikuitumallinsa Raptorin. Silver Z -lasikuitumalliston on suunnitellut yksi Skandinavian tunnetuimmista muotoilutoimistoista, norjalainen Eker Design AS, jolla on vankka kokemus myös veneiden suunnittelusta. Veneiden runkojen pohjissa hyödynnetään ainutlaatuista, patentoitua Petestep®-teknologiaa, joka tekee veneiden kulusta pehmeää, hiljaista ja roiskekuivaa. 

Me Silverillä haluammekin kiittää kaikkia voittoomme myötävaikuttaneita, kuten Best of Boats tuomaristoa, Silverin tuotekehitystä, tehdastamme, jälleenmyyjiämme, Petestepiä ja Eker Designia.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje